Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Переможна хода ФК Чорнобай

Дата: 19.06.2017 13:00
Кількість переглядів: 937

Фото без опису

Вихідними пройшли ігри 6 туру чемпіонату району по футболу в першій лізі. ФК Чорнобай завітав в гості до «міцного середняка», команди села Лукашівка. Гра розпочалася зі стартового штурму господарів, які зробили ставку на швидкий гол, однак гра вирівнялася і команди обмінялися небезпечними моментами.

Фото без опису

В нас міг забивати Андрій Сосунов, який не скористався нагодою відзначитися, вийшовши на побачення з воротарем. Суперник також мав нагоду відкрити лік забитим голам, проте нашого голкіпера підстрахував Дмитро Тріандафіліді, винісши м’яч з лінії воріт.

Фото без опису

Переломний момент гри стався на 33 хвилині матчу, коли після здавалося невдало розіграного кутового, м’яч опинився у ногах Євгенія Нікітенка, який холоднокровно обігравши воротаря суперника забив гол у пусті ворота, варто відзначити, що це вже третє його взяття воріт в останніх трьох поєдинках. Так команди і дограли  перший тайм.

Фото без опису

Зате не встигла секундна стрілка зробити декілька обертів в другому таймі, як наша команда подвоїла свою перевагу. Це Кравчук Владислав виконав навісну передачу в штрафний майданчик суперника, а Ігор Ольховий виявився найспритнішим і змусив суперника розпочинати гру з центра поля, стає помітним взаєморозуміння у діях між цими молодими гравцями.

Фото без опису

Після пропущеного м’яча, команда господарів кинула усі сили вперед, але продуктивності від цього було мало, хоча понервувати опонентів змусили, наприкінці матчу м’яч влучив в стійку наших воріт. Наші гравці також мали декілька непоганих нагод, щоб відзначитися і збільшити свою перевагу, проте десь не вистачило останньої передачі, а подекуди фарту.  Отже матч закінчився з рахунком 0:2 на користь ФК Чорнобай.

Фото без опису

ФК Чорнобай грав в такому складі: Філоненко Віталій – Настенко Павло, Тріандафіліді Дмитро, Жовтов Ігор (к), Войцях Микола (Карпич Анатолій) - Сосунов Андрій (Яковенко Сергій), Шевченко Валентин, Нікітенко Євген (Гордій Ігор), Кравчук Владислав - Шевченко Тарас (Доброштан Сергій), Ольховий Ігор. Тренер команди – Сосунов Іван.

Фото без опису

«В цілому гра наших футболістів мені подобається, ще не пропустив жодного матчу, - поділився враженнями після гри секретар селищної ради Олексій Саюн, - радує те, що в команді багато своїх молодих гравців, яким допомагають вдосконалювати свою гру більш досвідчені. Прикро, що деякі команди в грі проти ФК Чорнобай, щоб досягти необхідного результату не дотримуються регламенту чемпіонату, перевищують ліміт легіонерів на полі та виставляють в стартовому складі не заявлених гравців. Тож  на мою думку, Федерації футболу Чорнобаївського району потрібно на це реагувати і приймати якісь санкції до цих команд».

Фото без опису

Інші матчі в першій лізі закінчились з такими рахунками:

Жовнино – Мала Бурімка 1:0 

Крутьки – Москаленки 13:1

Велика Бурімка – Вереміївка 1:2

Фото без опису

Остання гра першого кола відбудеться 25 червня о 11-00 год. на центральному стадіоні селища, в гості завітає команда села Жовнино.

Турнірна таблиця

М

Команда

І

В

Н

П

М

О

1.

Чорнобай

6

5

1

0

18 - 5

16

2.

Мала Бурімка

6

4

1

1

31 - 8

13

3.

Вереміївка  2

5

4

0

1

16 - 6

12

4.

Жовнино

6

3

1

2

16 - 18

10

5.

Крутьки

5

2

1

2

26 - 19

7

6.

Лукашівка

6

2

0

4

19 - 17

6

7.

Велика Бурімка

6

0

1

5

5 - 22

1

8.

Москаленки

6

0

1

5

5 - 41

1


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь