A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана привітали людей похилого віку

Дата: 01.10.2018 13:00
Кількість переглядів: 584

   Другий місяць осені починається з особливої дати. Щороку, 1 жовтня у всьому світі відзначають Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана. Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний та інколи тернистий життєвий досвід є нерозривним зв’язком, який об’єднує майбутні покоління. Відзначення такого важливого для всіх нас свята – важлива нагода засвідчити всенародну повагу ветеранам війни і праці, нашим батькам і матерям та старшим друзям, за плечима яких нелегкі життєві дороги. Ми можемо пильніше зосередитись на проблемах літніх людей, обговорити сьогодення та почерпнути для себе багато важливих порад та життєвого досвіду на майбутнє.

   1 жовтня 2018 року, з нагоди відзначення Дня ветерана у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району привітали людей літнього віку секретар селищної ради Олексій Саюн та перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. Посадовці подарували подарунки та смачні доповнення до святкового меню, побажали присутнім міцного здоров’я, тепла і довголіття, поцікавилися їхніми проблемами, умовами проживання та харчування.

Фото без опису   Основний напрямок функціонування даного відділення - виявлення соціально-незахищених громадян, які потребують сторонньої допомоги та визначення їх індивідуальних потреб задля забезпечення якісного надання соціальних послуг. На сьогоднішній день у відділенні проживає 17 осіб - ветерани праці, інваліди, самотні люди, соціально-незахищені громадяни, які опинилися в скрутних умовах. Кожен із них гідно пройшов свій життєвий шлях та може поділитися неабияким досвідом і дати слушну пораду. На жаль, на схилі років ці люди залишилися без підтримки рідних, проте потребують сторонньої  допомоги та відповідного піклування.

Фото без опису   Працівниками відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування забезпечуються гідні умови для проживання одиноких людей літнього віку. Проявляючи щирі людські якості, душевні почуття, теплоту та піклування про людей старшого покоління, надаючи необхідну посильну допомогу, спеціалісти відділення роблять все можливе, аби старенькі відчували себе потрібними та захищеними.

Фото без описуФото без опису   Ми разом маємо піклуватися про людей літнього віку, проявляти глибоку повагу та цивілізоване ставлення до найстарших представників громади. Вони - гідний взірець для наслідування. Шана та подяка ветеранам та всім людям похилого віку Чорнобаївського краю в Міжнародний день людей похилого віку та День ветерана.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь