Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Розвиток спорту в селищі

Дата: 07.04.2017 13:01
Кількість переглядів: 572

У 2017 році футбольна команда селища Чорнобай буде брати участь у кубку та чемпіонаті району по футболу після декількарічної паузи. Відповідні рішення були прийняті депутатами селищної ради, з метою пропаганди спорту та здорового способу життя. Так, введено посаду інструктора по спорту та внесено ряд змін до селищної комплексної програми «Розвитку фізичної культури і спорту на 2015-2020 роки», що дає більші можливості популяризувати спорт серед населення.

Днями було презентовано нове футбольне екіпірування від іспанського спортивного бренду «Joma», в якому наші хлопці вже квітні вийдуть на футбольне поле.

«Депутатський корпус цього скликання складається з молодих і енергійних людей, яким не байдужий спорт. Я відгукнулася і підтримала прагнення депутатів відновити футбольну команду Чорнобаю, де молоді футбольні таланти, змогли б себе проявити і показати приклад іншим. Ми не зупиняємося лише на футболі, будемо також підтримувати наших атлетів. Нам потрібна здорова молодь, яка могла з гордістю розбудовувати нашу державу», - зазначила селищний голова Алла Мірошниченко.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь