Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З нагоди Міжнародного жіночого дня в Савківці відбувся святковий концерт

Дата: 06.03.2020 13:05
Кількість переглядів: 629

   Жінка…хто вона? Жінка – загадка, яку постійно хочуть відгадати художники, поети, скульптори. Але всі їх намагання – марні, адже жінка – вічна таємниця!

Найкраща в світі жінка - українка.
У ній сплелись і розум, і краса,
Вона тендітна й ніжна, ніби квітка,
А глибина очей - мов небеса...

Вона уміє бути чарівною,
Та в той же час - і скромна, і проста.
Не зіпсувати косу сивиною,
І зморшкам не затьмарити уста...

Вона і щира, й добра, і мрійлива,
А її голос - чисте джерело.
Вона посеред інших - особлива,
Бо завжди випромінює тепло.

Про чуйне її серце пишуть вірші,
Кричать журнали з перших сторінок.
Бо ж українка - це найкрасивіша
На всій планеті жінка із жінок!...

(О.Сапріянчук-Маротчак)

 

     Міжнародний жіночий день (8 березня) вдало асоціюється із лагідною, теплою та сонячною порою року – весною. В цей час прокидаються перші весняні квіти та оживає все навколо, в повітрі ніби відчувається святкова атмосфера. Саме жіночим покликанням є дарувати життя і наповнювати його високим змістом любові, добра і краси.

   Жінка-мати, вона охоронниця сімейного вогнища, кохана та вірна супутниця-дружина, сестра, подруга, бабуся – всі ці якості багато означають для кожної людини. Жінка – уособлення затишку, роду, продовження життя. Тому, свято 8 Березня є символом сердечності, доброти, кохання, радості та тепла.  

   У переддень Міжнародного жіночого дня лунало багато теплих та ніжних слів на адресу жінок у Савківському сільському клубі. 
 Святкова сцена була неначе скарбниця – красиво вбрана та наповнена різноманітною концертною програмою, де лунали слова вітань від представників старшого віку і талановитих маленьких односельців. З вітальним словом до присутніх звернувся очільник ветеранської організації Віталій Момот, який привітав представниць прекрасної статі від імені всіх чоловіків селищної ради і побажав кожній жінці – щастя, здоров’я, кохання, постійної уваги від чоловіків та всього найкращого. 
Фото без опису
   Красиві вислови та вірші про жінок лунали зі сцени від чарівної ведучої Тетяни Зубенко,  представники сильної статі у своєму відео-зверненні бажали всім жінкам чарівності, тепла, затишку, чудового настрою та кохання.
Фото без опису
   Наймолодші жителі Савківки – Кіріл Черніцький, Віталіна Вовк, Каріна Голоднова, Катя Чистякова та Назар Лівінський вітали присутніх у залі матусь, бабусь та сестричок красивими віршованими рядками в їх честь. Зал зустрічав юних артистів бурхливими оплесками.
Фото без опису
   Музичні вітання прекрасній половині дарували Анатолій Ляпкало, Віктор Перехрест, Яна Герасимчук, Софія Дідора та Богдан Курій. «Дівочий викрутас» та «Чарльстон» для глядачів танцював колектив «Мальви», на чолі з ведучою заходу - Тетяною Зубенко. Хорошого настрою, позитиву та чудових вражень всім глядачам додали гумористичні сценки від юних жителів села – Сніжани Бутенко, Яни Герасимчук, Артема Татаровського, Владислава Вовка, Богдани та Кості Чистякових.
Фото без опису
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без опису
Фото без описуФото без опису
Фото без опису
   На завершення святкового концерту всім жінкам вручили солодкі подарунки від ПП «Імперіал-плюс».
Фото без опису
   Ось так творчо, в приємній атмосфері тепла та ніжності, у Савківському клубі відбулося свято весни, краси та жіночності.

 

   Наступного дня, селищний голова Алла Мірошниченко, разом із заступником Володимиром Огнівенком та секретарем селищної ради Олексієм Саюном відвідали підопічних стаціонарного відділення для людей похилого віку. Вони привітали присутніх з наступаючим весняним святом, побажали здоров’я та довголіття.

Фото без описуФото без опису   Почесні гості вручили представницям прекрасної статі сезонні композиції та солодощі до святкового столу від ПП Сергія Бондаренка. Відділення працює багато років, відповідальна робота керівниці Ольги Онищенко та її колег – жінок, які намагаються бути для одиноких людей дружньою підтримкою, помітна навіть неозброєним оком. Підопічні відділення завжди доглянуті та усміхнені, залюбки діляться враженнями про перебування в ньому.
Фото без описуФото без опису   
Не оминули увагою і ветеранів органів місцевого самоврядування, прекрасних жінок, які багато років працювали в селищній раді та, наразі, перебувають на заслуженому відпочинку. Заступник селищного голови Володимир Огнівенко привітав із наступаючим Міжнародним жіночим днем Ольгу Тарасенко, Тетяну Авраменко, Любов Подшибякіну і Тетяну Жуган та подякував за багаторічну і відповідальну роботу в селищній раді.
Фото без опису   
Селищний голова Алла Мірошниченко не обділила увагою і найголовніших трудівниць Чорнобая – Валентину Савченко та Валентину Сіденко, які щодня працюють в бригаді благоустрою та прибирають вулиці селища від сміття.

Фото без опису

   Вітаємо жінок Чорнобаївської громади з наступаючим святом, бажаємо здоров’я, здійснення мрій, кохання, тепла та родинного затишку. Нехай весняна та сонячна погода ніколи не покидає ваших сердець, а ваші очі світяться лише від щастя!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь