A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося чергове засідання виконкому Чорнобаївської селищної ради

Дата: 01.08.2019 13:31
Кількість переглядів: 465

   31 липня 2019 року, за участю 11 членів виконкому, було розглянуто питання порядку денного про:

  • стан роботи із зверненнями громадян за ІІ квартал 2019 року;
  • виконання селищного бюджету за І півріччя 2019 року;
  • стан утримання та виховання неповнолітнього в сім’ї;
  • присвоєння  юридичної адреси об’єкту нерухомого майна;
  • розподіл субвенції з державного бюджету на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку селища на 2019 рік;
  • дозвіл на розміщення зовнішньої реклами;
  • результати проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт Чорнобай;
  • встановлення дорожніх знаків та інформаційних табличок;
  • затвердження проектно-кошторисної документації;
  • взяття на квартирний облік;
  • надання дозволу на виготовлення паспорта прив’язки для розміщення  тимчасової споруди.

   В ході роботи було розглянуто всі питання порядку денного. Члени виконкому акцентували особливу увагу щодо умов проживання неповнолітнього сина, який виховується в неблагополучній сім’ї. В ході роботи було розглянуто подання фахівця із соціальної роботи щодо даного факту та рекомендовано службі у справах дітей райдержадміністрації розглянути на засіданні комісії з питань захисту прав дитини питання щодо позбавлення батьківських прав громадян Ю. та О. відносно їх малолітнього сина. Адже, як стало відомо, батьки дитини поводять себе агресивно, на зауваження сторонніх не реагують, не займаються відповідним вихованням дитини та зловживають алкогольними напоями.

Фото без опису   Досить активно обговорювалося питання розподілу коштів субвенції з державного бюджету. В ході довготривалої дискусії, виконавчим комітетом вирішено направити вищезазначені кошти на капітальні ремонти дорожнього покриття вулиць Центральної (4,8 млн грн.) та Золотоніської (1,5 млн.грн) і капітальний ремонт вуличного освітлення по вулиці Золотоніській (100 тис.грн). Дане рішення буде винесено на розгляд сесії Чорнобаївської селищної ради, яка запланована на серпень поточного року.

   Виконавчим комітетом Чорнобаївської селищної ради розглянуто та затверджено проектно-кошторисну документацію для подальшого розгляду на сесії стосовно капітальних робіт, а саме: ремонту вуличного освітлення по вулицях Яблуневій (загальна кошторисна вартість 21,343 тис. грн.), Франка (26,691 тис. грн.), Урожайної (23,445 тис. грн) та провулка Пластунівського (42,300 тис. грн.).

   На засіданні виконавчого комітету було надано дозвіл на розміщення зовнішньої реклами (рекламного банера) на розі вулиць Центральна-Спортивна за умови отримання погоджень  відповідних служб патрульної поліції та архітектури. Крім того, в зв’язку з реконструкцією існуючої тимчасової споруди, приватному підприємству «Імперіал плюс» було надано дозвіл на виготовлення паспорту прив’язки для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності.

Фото без опису   В ході роботи, членами виконавчого комітету затверджено рішення конкурсної комісії виконкому селищної ради з визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів на території смт Чорнобай. Переможцем конкурсу з вивезення побутових відходів, рідких, твердих, великогабаритних, та ремонтних відходів в смт Чорнобай стало Чорнобаївське комунальне підприємство «Виробниче управління житлово-комунального господарства», з яким буде укладено договір терміном на 5 років.

Фото без опису   В ході роботи, членами виконкому вирішено встановити дорожній знак 1.12 «Вибоїна» та інформаційну табличку до дорожнього знаку «7.2.1 - дія знаку 1 км» на перехресті вулиць Весняна-Бурімська (в напрямку руху вулиці Шевченка) та вулиць Шевченка-Бурімська (в напрямку руху вулиці Весняна). Крім того, спеціалісту фінансово-господарського відділу апарату селищної ради рекомендовано провести обстеження всіх дорожніх знаків та подати пропозиції на розгляд сесії селищної ради щодо їх фінансування, придбання та встановлення. 

   До виконкому звернулася громадянка 1999 року народження із заявою про взяття її, як особу із числа дітей, позбавлених батьківського піклування, на квартирний облік, в зв’язку з відсутністю в неї житлової площі на правах власності. Відповідно до нормативно-правових документів, розглянувши протокол житлової комісії при виконкомі Чорнобаївської селищної ради № 2 від 31.07.2019 року, виконавчий комітет відмітив, що заявниця має статус особи із числа дітей, позбавлених батьківського піклування. Вивчивши подані матеріали, члени виконавчого комітету, одноголосно, вирішили взяти вищевказану громадянку на квартирний облік як таку, що користується правом позачергового одержання жилих приміщень, в зв’язку з відсутністю в неї  житлової площі  на правах власності.

   З усіх питань порядку денного прийнято відповідні рішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь