A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Селищний голова привітала підопічних територіального центру

Дата: 01.10.2019 13:36
Кількість переглядів: 381

   Справжня золота осінь прийшла до Чорнобаївської громади саме 1 жовтня. Цей день символізує затишок, тепло та спокій, бажання турбуватися та проявляти добро один до одного. Саме цього дня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, а в Україні також і День ветерана.

  Люди старшого покоління – джерело народної мудрості та натхнення, їх життєвий досвід є нерозривним зв’язком багатьох поколінь. Турбота про них  – справа всього суспільства, адже саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними громадянами своєї держави. На схилі їх років вже погіршується здоров’я, інколи зраджує пам’ять, тому дбайливе та уважне ставлення до літніх людей, які пройшли довгу і важку дорогу життя, мають бути одними з основних державних пріоритетів.

Фото без описуФото без опису   1 жовтня 2019 року, з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку та Дня ветерана у відділенні стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чорнобаївського району привітали людей літнього віку селищний голова Алла Мірошниченко та перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. Посадовці привітали підопічних зі святом, побажали міцного здоров’я та довголіття, подякували працівникам закладу за чудову роботу, опіку та піклування, які вони дарують своїм підопічним. З нагоди відзначення цього важливого дня, селищний голова вручила закладу мікрохвильову піч.
Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
   Приємним доповненням святкового заходу став виступ народного аматорського вокального гурту «Перевесло» районного будинку культури. Талановиті гості співали різноманітних пісень для літніх людей, бажали їм здоров’я та довголіття. Своїм виступом, вони розчулили до сліз та забезпечили хорошим настроєм всіх присутніх. Від народних композицій аматорів сцени задоволені глядачі завзято плескали в долоні та із задоволенням пустилися до танцю.   
Фото без опису
Фото без описуФото без опису

   Довідково: основний напрямок функціонування даного відділення - виявлення соціально-незахищених верств громадян, які потребують сторонньої допомоги та визначення їх індивідуальних потреб задля забезпечення якісного надання соціальних послуг. Кожен із них гідно пройшов свій життєвий шлях та може поділитися неабияким досвідом і дати слушну пораду кожному, хто цього забажає. На жаль, на схилі років ці люди залишилися без підтримки рідних, проте потребують сторонньої  допомоги та відповідного піклування.
Фото без описуФото без описуФото без опису
   На сьогоднішній день у відділенні проживає 15 осіб, це - ветерани праці, інваліди, самотні люди, соціально-незахищені громадяни, які опинилися в скрутних життєвих умовах. Працівниками відділення забезпечуються необхідні умови для проживання одиноких людей літнього віку, в приміщенні проведено якісні та сучасні ремонти, придбано сучасну техніку та все необхідне для кращого перебування підопічних у відділенні.  Проявляючи щирі людські якості, теплоту та піклування, душевні почуття до людей старшого покоління, надаючи необхідну посильну допомогу, спеціалісти відділення роблять все можливе, аби старенькі люди відчували себе потрібними та захищеними.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь