A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко взяла участь в роботі XV Українського муніципального форуму в місті Одеса

Дата: 19.06.2019 13:38
Кількість переглядів: 465

    18-20 червня 2019 року Асоціація міст України проводить ХV Український муніципальний форум, присвячений обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення громад та інших нагальних питань місцевого самоврядування.
     На ХV Український муніципальний форум винесено 167 проблемних питань та пропозиції з їх вирішення. Зокрема, акцентовано увагу на проблемах житлово-комунального господарства, місцевого економічного розвитку, освіти, соціального захисту, охорони здоров'я, земельних ресурсів та місцевих фінансів.

   Серед учасників форуму були присутні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, голова Асоціації міст України, мер Києва Віталій Кличко, генеральний секретар Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи Андреас Кіфер, народні депутати України, міністри, представники урядових структур, парламентарі та міжнародні експерти.

  

   За підсумками дискусій першого дня заходу учасники прийняли за основу Звернення Асоціації міст України до Президента України, Верховної Ради України та Кабінету Міністрів України щодо вирішення проблемних питань органів місцевого самоврядування і доручили Виконавчій дирекції АМУ доопрацювати документ з урахуванням висловлених пропозицій.
   Сьогодні, 19 червня 2019 року діяльність форуму відбувається під егідою Дня Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи, що проводиться в рамках проекту Ради Європи: Посилення демократії та довіри на місцевому рівні в Україні.

   Завтра, 20 червня 2019 року заплановано День відкритого врядування та економічного розвитку українських міст (проводиться в рамках проекту Партнерство для розвитку міст (ПРОМІС), який АМУ впроваджує спільно з Федерацією канадських муніципалітетів).

(фото - https://www.auc.org.ua)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь