A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася 49-та сесія Чорнобаївської селищної ради VII скликання

Дата: 17.04.2020 13:41
Кількість переглядів: 400

     16 квітня 2020 року, селищний голова Алла Мірошниченко провела сесію селищної ради, в ході якої було розглянуто ряд важливих питань, які стосувалися різних сфер життєдіяльності Чорнобаївської громади. На засідання прибуло 15 депутатів.

   До порядку денного було внесено 21 питання. В ході роботи, депутати Чорнобаївської селищної ради внесли зміни до селищної Програми «Турбота» на 2016-2020 роки та надали матеріальну допомогу двом онкохворим жителям громади, які потребують дороговартісного лікування та тяжкохворій жительці Чорнобая, яка перенесла складну операцію. Крім того, було передбачено кошти родині, яка постраждала внаслідок пожежі.
   Депутатами селищної ради затверджено Програму відшкодування різниці в тарифах і цінах комунальному підприємству «ВУЖКГ», надано згоду орендарю на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна комунальної власності, та прийнято до комунальної власності територіальної громади всі з’їзди до багатоповерхових будинків, які раніше не перебували на балансі селищної ради.
   Загалом, згідно паспортів на об’єкти, депутати Чорнобаївської селищної ради надали згоду на передачу 46-ти об’єктів вуличного освітлення до комунальної власності територіальної громади. Крім того, надано дозвіл на продаж майна комунальної власності частини нежитлового приміщення та припинено дію договору оренди майна селищної комунальної власності.
   В підсумку сесії, депутати селищної ради VII скликання внесли зміни до рішень селищної ради: «Про селищну програму організації та фінансування громадських робіт на 2016-2020 роки», «Про затвердження Порядку надання орендарю згоди орендодавця на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого майна комунальної власності Чорнобаївської селищної територіальної громади», «Про селищний бюджет смт Чорнобай на 2020 рік» та розглянули ряд земельних питань.

 

   Всі рішення сесій Чорнобаївської селищної ради можна переглянути на офіційному сайті за посиланням - https://chornobay-rada.gov.ua/sesii-09-48-50-29-08-2016/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь