A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Турбота про Захисників України

Дата: 23.05.2017 13:59
Кількість переглядів: 669

Фото без опису

«Турбота про Захисників України, які захищають нас на східних рубежах України – це щоденне завдання селищної влади, - говорить селищний голова Алла Мірошниченко, - ми намагаємося робити все, що в наших силах, щоб збільшувати соціальні гарантії всіх без виключення жителів Чорнобаю та села Савківка, які є учасниками бойових дій».

Так, в цьому році селищним головою і депутатами внесено ряд важливих змін до Програми соціальної підтримки пенсіонерів, інвалідів, малозабезпечених сімей Чорнобаївської селищної ради  «Турбота» на 2016-2020 роки, що передбачають додаткові видатки на посилення соціальних гарантій жителів Чорнобаївської громади, які приймали участь в проведені антитерористичної операції на сході України.

Від тепер селищна рада може здійснювати такі виплати:

1. Одноразова матеріальна допомога учасникам бойових дій, які приймали участь в АТО та мають державні нагороди в розмірі 1500 грн., іншим учасникам АТО від 500 до 1000 грн.

2. Матеріальна допомога на лікування учасників АТО, легкої тяжкості в розмірі  до  3 000  грн., тяжких  поранень                         до 10 000 грн.

3. Одноразова грошова допомога дітям віком до 18 років учасників бойових дій, які зареєстровані на території Чорнобаївської селищної ради.

4. Матеріальна допомога на поховання загиблих учасників АТО в розмірі 10 000 грн.

На 2017 рік селищним бюджетом передбачено 100 тис. грн. для виплати соціальної допомоги жителям Чорнобаю та села Савківка, які є учасниками бойових дій.

Крім того, триває процес надання земельних ділянок у власність для наших Захисників.

На сьогодні 11 учасників АТО отримали земельні ділянки в адміністративних межах Чорнобаївської селищної ради загальною площею 16,7591 га.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь