A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Владислав Головня дарує перемогу для ФК Чорнобай

Дата: 22.05.2017 14:07
Кількість переглядів: 512

В рамках другого туру чемпіонату Чорнобаївського району по футболу 2017 року, в першій лізі, селищний футбольний клуб Чорнобай провів гру на виїзді з другою командою села Вереміївка.

ФК Чорнобай грав в такому складі: №1. Нікітенко Евгеній, 2.  Настенко Павло, 4. Гордій Ігор, 7. Шевченко Валентин – капітан, 8. Головня Владислав, 9. Доброштан Сергій (20. Сосунов Іван – граючий тренер), 10. Сосунов Андрій (11. Тараненко Максим), 13. Тріандафіліді Дмитро, 33. Кравчук Владислав, 44. Карпич Анатолій (88. Яковенко Сергій), 77.Шевченко Тарас.

Гра виявилася напруженою для обох команд. Протяг матчу команди обмінюючись гольовими моментами так і не змогли порадувати голами чисельну публіку Вереміївки. Лише під кінець матчу свою нагоду забити гола використали футболісти нашої команди. На 90 хвилині матчу Владислав Головня реалізував свій момент, влучно пробивши по воротах зі штрафного удару. Гра закінчилася з рахунком 0 : 1.

«Наша мрія здійснилася, ми маємо свою селищну футбольну команду. Тепер молодим  футболістам Чорнобаю не потрібно чекати пропозицій від команд інших сіл району. Всі хто виявив бажання, грає за Чорнобай. Команда майже повністю складається з корінних чорнобаївчан, ми граємо за честь рідного селища. Сьогодні була складна гра, але ми приклали максимум зусиль, щоб вигризти перемогу та здобути ці важливі три очка.

Приємно, що на кожній грі разом з нами секретар та депутати селищної ради Олексій Саюн, Володимир Авраменко, Станіслав Саюн. Молоді депутати переймаються станом спорту в Чорнобаї, не ховаються від наших проблем, запитують, яка потрібна допомога.

За останньою інформацією, мені відомо, що селищний голова Алла Мірошниченко внесла пропозицію на чергову сесію про виділення коштів на  придбання футбольних, міні-футбольних м’ячів, додаткового комплекту воротарської форми, манішок і депутати підтримали її ініціативу», - прокоментував після гри захисник ФК Чорнобай Сергій Яковенко.

Інші матчі в першій лізі закінчились з такими рахунками:

Москаленки – Мала Бурімка 1 : 13,

Велика Бурімка – Жовнино 2 : 3,

Крутьки –  Лукашівка 5 : 2

 

Турнірна таблиця

М

Команда

І

В

Н

П

М

О

1

Жовнино

2

2

0

0

8 - 3

6

2

Мала Бурімка

2

1

1

0

15 - 3

4

3

Чорнобай

2

1

1

0

3 - 2

4

4

Крутьки

1

1

0

0

5 - 2

3

5

Лукашівка

2

1

0

1

8 - 5

3

6

Вереміївка - 2

1

0

0

1

0 - 1

0

7

Велика Бурімка

2

0

0

2

2 - 9

0

8

Москаленки

2

0

0

2

2 - 18

0

 

Наступну гру ФК Чорнобай проведе 28 травня вдома на Центральному стадіоні проти команди села Москаленки. Початок гри о 11:00 год.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь