Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Там де чатує небезпека та бігають електрони: енергетики відсвяткували професійне свято

Дата: 22.12.2018 14:10
Кількість переглядів: 470

   Щороку, в грудні, святкується День енергетика України. Саме в найбільш короткий світловий день року ці відважні, сильні та працьовиті люди відзначають своє професійне свято. Щоденна робота, покладена на працівників енергетичної галузі, полягає в забезпеченні найважливішого блага цивілізації – світла. Завдяки їх невтомній праці в будинках, лікарнях, школах, дошкільних закладах та підприємствах створено комфортні умови для життя. Важко переоцінити значення поняття «енергетик», адже це не просто слово, а ціла епоха. 

   В переддень професійного свята селищний голова Алла Мірошниченко та заступник селищного голови Володимир Огнівенко прибули на урочистості до відділення «Чорнобаївського району  електричних мереж», привітати всіх причетних до цієї важливої дати. Директор підприємства Юрій Батурін акцентував увагу на тому, що Чорнобаївський РЕМ працює злагоджено та продуктивно. Всі разом, як одна родина, вони змогли вистояти серйозні проблеми, які зазнавало підприємство за останні роки. Юрій Батурін твердо заявив, що заборгованість по виплаті заробітної плати погашено, робота РЕМ стабілізувалась, всіх працівників вдалося залишити на робочих місцях та вперше за кілька років було успішно розчищено траси повітряних ліній.

Фото без опису   За останній рік Чорнобаївський РЕМ досяг неабияких успіхів: було впроваджено в експлуатацію геодезично-інформаційну систему, проведено колосальну роботу зі збору координат та внесено технічні дані в базу ГІС. Більш того, споживачі почали активніше придбавати та замовляти встановлення багатотарифних лічильників, які дозволяють користувачам значно економити. Найбільшим досягненням Юрій Батурін вбачає успішне виконання випробувального використання інформаційної технології з віддаленого доступу до білінгової системи ПАТ «Черкасиобленерго» за допомогою мобільних пристроїв.

Фото без опису   Тестовий режим застосування сучасних пристроїв відбувався лише на базі Чорнобаївського РЕМ та показав відмінні результати. Успішний досвід використання планшетів із доступом до ПАТ «Черкасиобленерго» показав, що така практика повинна застосовуватися якомога частіше. Адже, з допомогою такої системи контролерами легко та швидко вносяться показники кожного споживача, що дає змогу економити робочий час та надавати достовірні дані для розрахунку періоду користування електроенергією. Відтепер така практика буде застосована і в інших населених пунктах Черкащини. Більш того, Чорнобаївський РЕМ пишається ще одним досягненням – в приміщенні підприємства встановлено сучасний та зручний інформаційно-платіжний термінал Ощадбанку та платіжний термінал Приватбанку. 

Фото без опису  Спостерігаючи за великою та згуртованою командою Чорнобаївського РЕМ можна стверджувати про те, що керівництво користується неабияким авторитетом у підлеглих. Адже всі працівники дотримуються трудової дисципліни, виконують чіткі вказівки та завжди готові прибути на виклик. Більш того, працівники цього підприємства активно допомагали долати наслідки стихійного лиха, яке пронеслося Чорнобаєм в липні 2017-го року. Красиві та успішні, вони завжди беруть участь в спортивних заходах різних рівнів - представники Чорнобаївського РЕМ продемонстрували чудову підготовку під час обласної спартакіади ПАТ «Черкасиобленерго» та з пляжного футболу, присвяченому Дню незалежності України.

  Працівникам Чорнобаївського РЕМ небайдужа доля військовослужбовців. Вони завжди опікуються учасниками АТО, збирають кошти для придбання всього необхідного для них, вітають зі святами та готують різноманітні смаколики. Вони неодноразово здійснювали багаторазові поїздки в зону бойових дій та постійно підтримують українських вояків. Допомога Чорнобаївського РЕМ є дуже суттєвою та важливою для учасників АТО. За цей період вони встигли потоваришувати з бійцями, постійно підтримують зв'язок та вже планують наступну поїздку в зону бойових дій.            

Фото без опису    Під час урочистих заходів з нагоди Дня енергетика звучали щирі слова вдячності всім тим, хто присвятив себе такій важливій та небезпечній роботі. Кращих енергетиків Чорнобаївського району було відзначено грамотами, подяками та Почесними званнями. Відтак, за високий професіоналізм, добросовісне відношення до роботи та активну громадську позицію  грамотою Чорнобаївської селищної ради нагороджено директора Чорнобаївського РЕМ Юрія Батуріна та електромонтера з експлуатації розподільних мереж V групи Чорнобаївської дільниці відокремленого структурного підрозділу Чорнобаївського РЕМ Віктора Єременка.

Фото без описуФото без опису   Майстер ІІ групи Чорнобаївського району електричних мереж Вадим Залізняк цього дня отримав найбільше нагород за гідну роботу в сфері енергетики. Його було нагороджено Подякою Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та Знаком «Почесний енергетик ПАТ «Черкасиобленерго»». Грамотою ПАТ «Черкасиобленерго» також було вшановано водія автотранспортних засобів Тимченківської дільниці Олександра Пиндика та електромонтера з експлуатації розподільних мереж V групи Чорнобаївської дільниці, а Званням «Ветеран праці ПАТ «Черкасиобленерго»» нагороджено електромонтера з експлуатації розподільних мереж IV групи бригади централізованого ремонту повітряних ліній 0,4 кВ Павла Побиванця.

Фото без опису

   Приємно зауважити, що в Чорнобаївському РЕМ вже 50 років віддано працює електромонтером розподільних пристроїв Петро Авраменко.

Фото без опису   Цього дня його також було відзначено за багаторічну працю та відданість професії.

  Крім цього, в Чорнобаї проживає чудова людина, депутат декількох скликань Чорнобаївської селищної ради, активний громадський діяч, Заслужений енергетик Ураїни - Леонід Олексієнко, який нині на пенсії. 

Фото без опису

 

 

   Щирі слова поваги та вдячності, шановні працівники енергетичної галузі! Дякуємо Вам за світло в наших домівках!

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь