A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Важливі питання Чорнобаївської громади вирішувалися на черговому засіданні виконкому селищної ради

Дата: 01.08.2018 14:18
Кількість переглядів: 440

   Окрім 13 питань, винесених на розгляд виконавчого комітету, його членами обговорювалися і більш нагальні проблеми. Селищний голова Алла Мірошниченко поінформувала членів виконкому про стан підготовки до опалювального періоду багатоквартирного житлового фонду з теплопостачання. В зв’язку з передачею частини майна районної комунальної власності в оренду, що перебуває на балансі  Чорнобаївського комунального підприємства теплових мереж ТОВ «Чорнобай-тепло» 6 багатоквартирних будинків в цьому році будуть відключені від централізованого опалення. Члени виконкому занепокоєні таким рішенням. Загалом, в ході роботи, було прийнято рішення щодо надання дозволу підприємству на проведення земляних робіт по прокладці теплової мережі на ділянці від вул. Гагаріна, 58 до вул. Центральна - довжиною 345 метрів, та від вул. Гагаріна, 58 до провул. Слинька - довжиною 570 метрів терміном на 90 днів. Про надання більш детальної інформації та відповідних документів для вивчення питання щодо надання населенню якісних послуг з теплопостачання, в найближчий час, буде проведена чергова зустріч з керівництвом ТОВ «Чорнобай-тепло».   

Фото без опису      В ході робочої зустрічі було взято до відома інформацію начальника фінансово – господарського відділу - головного бухгалтера апарату селищної ради Тамари Канюки про виконання селищного бюджету за І півріччя 2018 року, відповідно до заяв жителів Чорнобаю присвоєно нові поштові адреси, надано дозвіл на реконструкцію житлового будинку, затверджено протокол засідання житлової комісії при виконавчому комітеті Чорнобаївської селищної ради, де було надано в користування службові приміщення людям, які цього потребують в першу чергу.

Фото без опису  Крім того, виконкомом Чорнобаївської селищної ради надано дозвіл на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності терміном на 5 років та надано згоду на встановлення пам’ятної дошки. Члени виконкому вирішили надати допомогу матері на поховання її сина, в зв’язку з відсутністю будь-яких будівель надали згоду на закриття погосподарських номерів житлових будинків по вулиці Некрасова, 4 та по вулиці Щасливій, 23 відповідно до актів обстеження земельних ділянок. Крім того, члени виконкому своїм рішенням внесли зміни до складу житлової комісії при виконкомі селищної ради та погодили проектну документацію по робочих проектах щодо ремонту водопроводу по вулиці Гоголя та ремонту вуличного освітлення вулиці Чкалова (від ТП 494) та вулиці Гагаріна (від ТП 350).  

   В порядку контролю було розглянуто стан утримання та виховання неповнолітнього сина жителькою М. селища Чорнобай. На попередньому засіданні виконкому стало відомо, що мати та батько зловживають спиртними напоями, недобросовісно виконують свої батьківські обов’язки, їх неповнолітня дитина часто проживає у родичів. Матір було попереджено про невиконання батьківських обов’язків відносно неповнолітнього сина, дано термін строком на 1 місяць для того, щоб владнати дану ситуацію та припинити зловживати алкогольними напоями.

Фото без опису   Члени виконкому заслухали фахівця із соціальної роботи, як повідомила про те, що дитина проживає вдома, має все необхідне та почувається задовільно. Виконавчим комітетом Чорнобаївської селищної ради дано завдання тримати на контролі стан утримання та виховання дитини і надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь