A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ФК «Чорнобай» розпочинає друге коло Чемпіонату району із заслуженої перемоги

Дата: 08.08.2018 14:25
Кількість переглядів: 479

   Цікавий та багатий на голи матч Чемпіонату Чорнобаївського району з футболу відбувся 5 серпня 2018 року. Чорнобаївська команда побувала в гостях у селі Жовнине, де продемонструвала чудову підготовку та впевнену гру проти свого суперника. Матч Жовнине-Чорнобай розпочався без зайвої метушні, і вже на 8-мій хвилині рахунок відкрили господарі поля. ФК «Чорнобай», взявши м’яч під свій контроль,  відповів трьома забитими м’ячами в першому таймі, всі на рахунку Владислава Головні.

   На початку другого тайму команда із села Жовнине знову забиває гол та  скорочує своє відставання в рахунку 2:3. Впродовж подальшої гри, до самого кінця другого тайму, обидві команди відмінно захищали свої ворота, гравці постійно обмінювалися атаками та створювали непрості комбінації для того, щоб додати до рахунку ще кілька голів. Проте, матч другого кола Чемпіонату Чорнобаївського району з футболу закінчився з рахунком 2:3 на користь ФК «Чорнобай».

Фото без опису

   Охочих підтримати улюблену збірну чекає матч 13 туру Чорнобаївського району з футболу, де змагатимуться команди із селища Чорнобай та Іркліївської об’єднаної територіальної громади. Гра відбудеться 12 серпня, об 11-тій годині на центральному стадіоні селища Чорнобай.

   Просимо підтримати нашу команду!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь