A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

НА СЕСІЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗАТВЕРДЖЕНО ЗМІНИ ДО БЮДЖЕТУ, ВСТАНОВЛЕНО СТАВКИ ТА ПІЛЬГИ ЗІ СПЛАТИ ПОДАТКІВ

Дата: 18.06.2020 14:33
Кількість переглядів: 593

Фото без опису     Нещодавно відбулася 50-та сесія селищної ради.

На засідання прибули 17 депутатів, які розглянули 25 питань порядку денного.

   На початку головуюча – селищний голова Алла Мірошниченко надала слово голові громадської організації «Відродження» Віталію Трушу. Він повідомив присутнім про незадовільний стан річок на Чорнобаївщині і зокрема річки Ірклій, яка протікає територією райцентру.

   Голова ГО попросив посприяти у ремонті дамби по вул. Черкаській, що й підтримали депутати, направивши відповідне звернення до обласного управління водних ресурсів, яке є балансоутримувачем водойми.

   Потому на засіданні внесено зміни до програми «Турбота», де передбачено виплати жителям громади, учасникам бойових дій, які досягли 90-річного віку (приємно, що таких осіб додалося), та тяжкохворим і онкохворим (цього разу допомогу на лікування отримали ще 3 чорнобаївця).

   Важливими стали рішення про порядок нарахування та сплати транспортного податку, єдиного податку, про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку, встановлення розміру орендної плати за землі в межах смт Чорнобай та с. Савківка, про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на наступний 2021 рік. Практично всі вони залишилися без змін на рівні 2020 року (з повним текстом вищезгаданих рішень можна ознайомитися на дошці оголошень у приміщенні селищної ради або на офіційному сайті).

   Більшу частину порядку денного склали земельні та майнові питання. По кожному з них прийнято рішення: надано дозволи на передачу в оренду чи приватну власність, дозволи на виготовлення відповідної документації, а також визначено перелік ділянок для участі у земельних торгах.

   Одноголосно і практично без обговорення депутати прийняли всі зміни до бюджету, затвердили кошторисну документацію на капітальний ремонт водогону по вул. Гоголя (коригування) та на капітальний ремонт вул. Центральна (ділянка дороги від казначейства до повороту на вул. Спортивну зі стоянкою біля коопмаркету). Також депутати передбачили кошти на подальше проведення тендеру на виконання цих робіт, який і буде проведено найближчим часом.

 

ІННА ЧМИХАЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь