A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Травневі вихідні багаті на події

Дата: 02.05.2018 14:37
Кількість переглядів: 815

   В травневі свята Чорнобаївська громада продемонструвала неабиякі таланти та вміння. В ці вихідні, спекотні дні Чорнобай прославився як спортивними, так і культурними здобутками. Наші активні та цілеспрямовані громадяни завжди готові брати участь в будь-яких змаганнях не тільки місцевого, а й обласного рівнів. Приємно відзначити те, що в такий заклопотаний домашніми справами період чорнобаївці в повному складі з’їхалися для того, щоб спробувати свої сили.

   27 квітня 2018 року, народний аматорський хор ветеранів праці «Житограй» селищного будинку культури здійснив творчу поїздку до міста Ватутіне. Така традиція започаткована обласним центром народної творчості та культурно-освітньої роботи. Цього року, вже вшосте, учасники «Житограю» взяли участь у концерті-зустрічі, гідно представивши Чорнобаївщину серед двох десятків аматорських колективів з інших районів. Хор відмінно виконав три художні твори, глядачі були вражені творчістю та неабияким талантом його учасників, гучні оплески були тому доказом. Народний аматорський хор ветеранів праці «Житограй» нагороджений грамотою обласного центру народної творчості та подякою Ватутінської міської ради ветеранів.

Фото без опису   Директор селищного будинку культури, Григорій Супрун, вдячний за вирішення організаційних питань та фінансову підтримку депутату районної ради Костянтину Тітаренку, який завжди готовий підтримати ветеранів як морально, так і фінансово.

   28 квітня 2018 року, в місті Каневі, свої спортивні вміння демонструвала молода, амбіційна, команда з волейболу Чорнобаївської селищної ради. Дівчата проявили неабиякий інтерес до жіночого турніру з волейболу та вирішили подати заявку на участь в ньому, аби спробувати себе в більш серйозних та професійних іграх сезону. Учасниці хоч і не вибороли призові місця, але отримали масу задоволення та великий стимул тренуватися краще задля успішного спортивного майбутнього.

Фото без описуФото без опису   Збірна команда з волейболу вдячна за новеньку волейбольну форму СТОВ «Лящівка» та агропромхолдингу "Астарта-Київ".

Фото без опису   29 квітня 2018 року, на центральному стадіоні селища Чорнобай, пройшов запеклий футбольний матч. Це була серйозна та захоплююча боротьба за Кубок району. Цього разу фортуна посміхнулася «гостям» - команда ОТГ «Іркліїв» забила 3 голи до воріт «господарям».

Фото без описуФото без опису   Чорнобаївська селищна рада вдячна спортивним командам та вокальному колективу за активну участь та прагнення до здорового способу життя! Попри вихідні, святкові дні, ці люди завжди готові долучитися до участі в культурних та спортивних заходах, продемонструвати власні уміння та прославляти рідний Чорнобай.

   Нехай цього разу учасники змагань і не досягли висот, бажаємо, щоб такі події були поштовхом для активніших тренувань та кращих підготовок задля перемог в майбутньому.

   Хай ваші вміння та майстерність зростають і надалі, успіхів вам та нових досягнень!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь