A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

УВАГА, ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ!!!

Дата: 27.01.2020 14:39
Кількість переглядів: 498

   23 січня 2020 року, о 17 годині сталося аварійне відключення однієї із електричних підстанцій, без напруги залишилася значна частина селища Чорнобай.

   В ході з’ясування причини відключення, працівниками РЕМ та Чорнобаївського відділення поліції, було встановлено, що причиною відключення був накид металевого ланцюга на проводи по вулиці Київській в смт Чорнобай, що спричинило обрив проводів. Даний накид було здійснено умисно невідомою особою або особами.

   При цьому, внаслідок умисного пошкодження об’єктів електроенергетики, які призвели до умисного порушення нормальної роботи цих об’єктів та спричинили небезпеку для життя людей, ПАТ «Черкасиобленерго» в особі Чорнобаївського РЕМ було завдано значних матеріальних збитків. Подібні випадки зафіксовано не вперше.
Фото без опису

  За умисне пошкодження об’єктів електроенергетики передбачена кримінальна відповідальність на підставі ст.194-1 Кримінального кодексу України. 

   Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді штрафу від ста до двохсот неоподаткованих мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

   

   Якщо Ви стали свідками вчинення подібних випадків, ТЕРМІНОВО телефонуйте диспетчеру Чорнобаївського РЕМ на номер 2-24-95, або повідомляйте правоохоронні органи за номером 102.

 

               

             За інформацією Чорнобаївського РЕМ 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь