A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Щодо ситуації з водою

Дата: 30.05.2018 14:54
Кількість переглядів: 458

     Фото без опису

     Чорнобаївська селищна рада повідомляє про те, що станом на 29.05.2018 року завершено роботи з ліквідації аварії на центральному водозаборі селища, що по вулиці Центральній (в районі військомату).

     Силами КП "ВУЖКГ", із залученням спеціалістів ТОВ "Річ Ленд" проведено ремонт ємності водонапірної вежі. На даний час, тиск в мережах водогону селища Чорнобай стабілізовано.

   Доводимо до відома про те, що поганий тиск у водомережі стався через те, що деякі чорнобаївці зловживають становищем, поливаючи городину.

    Для того, щоб попередити випадки поливу та незаконних підключень, по селищу працюють контролери КП «ВУЖКГ». Цими днями вже виявлено порушників по вул. Свободи та вул. Сонячна, які поливали городи. За такі дії громадянам загрожує адміністративна відповідальність у вигляді штрафу (від 328 грн. за день, в залежності від об’єму шланги поливу),  при повторному порушенні можуть повністю відключити водопостачання. Станом на 30.05.2018 року в селищі Чорнобай оштрафовано 5 осіб.

  Звертаємося до жителів Чорнобаївської громади з проханням дотримуватись правил благоустрою, та не поливати городи! Будьте свідомими та відповідальними, використовуйте воду за призначенням та не зловживайте своїм вигіднішим становищем тоді, коли інші не мають води взагалі.

 Дякуємо за розуміння та маємо надію, що найближчим часом ситуація покращиться!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь