A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Нова постільна білизна для Чорнобаївської центральної районної лікарні

Дата: 09.06.2017 15:03
Кількість переглядів: 517

Фото без опису

Нещодавно Чорнобаївською центральною районною лікарнею було закуплено 310 комплектів постільної білизни (підковдра, простирадло, наволочка) та 84 покривал на загальну суму 100 тис. гривень.

Таке рішення було прийнято селищним головою та депутатами Чорнобаївської селищної ради, з метою оновлення постільної білизни в центральній лікарні, щоб покращити умови перебування жителів Чорнобаю та села Савківка в лікувальному закладі селища.

«Дбаючи про жителів Чорнобаївської громади, нами було прийнято рішення допомогти Чорнобаївській центральній районній лікарні в оновленні постільної білизни. Кожен внесок у розвиток охорони здоров’я – безцінний, адже спрямований на порятунок людського життя!», - говорить селищний голова Алла Мірошниченко.

Загалом протягом 2017 року на виконання районної  міжгалузевої  комплексної  програми  «Здоров’я  населення Чорнобаївщини на 2017-2021 роки», селищним бюджетом спрямовано коштів на загальну суму 337 770 грн, з них кошти на забезпечення інвалідів та громадян, що страждають на рідкісні (орфанні) захворювання лікарськими засобами та індивідуальними засобами реабілітації, кошти на ремонт денного стаціонару Чорнобаю, придбання інвентарю для  ФАП села Савківка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь