A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З нагоди 92-річчя привітали учасника Другої світової війни

Дата: 20.08.2019 15:06
Кількість переглядів: 393

   Сонячного серпневого дня селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко та голова ветеранської організації району Віталій Момот привітали із днем народження Володимира Петровича Захарова – учасника Другої світової, інваліда війни. Попри поважний вік, довгожитель Чорнобая відчуває себе в чудовому настрої та поволі прогулюється красивим та доглянутим подвір’ям. У Володимира Петровича проблеми із зором та слухом, проте він відмінно орієнтується вдома, впізнає гостей та завжди долучається до розмови на будь-яку тему. Хвалиться, що підтримка доньки Тетяни та зятя Анатолія допомагають йому відчувати себе комфортно, він завжди доглянутий, дотримується звичного режиму дня та із задоволенням смакує смачними стравами української кухні.

Фото без опису   Володимир Петрович розповідав про своє дитинство та юні роки, згадував про найважчий період свого життя, коли довелося стати дорослим та відповідальним. Цього дня згадали й про часи воєнного лихоліття та незабутні перші відчуття після перемоги. 

Фото без опису   Володимир Захаров радів візиту гостей, бажав їм терпіння і здоров’я та запрошував до себе на гостину наступного року. Бідкається, що пам’ять інколи підводить, але намагається не розгубити найкращі спогади про рідних, друзів та близьких.   

   Імениннику бажали довголіття, міцного здоров’я, мирного неба та підтримки рідних.

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь