A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Пролунав останній дзвінок в загальноосвітніх закладах Чорнобаю

Дата: 26.05.2017 15:29
Кількість переглядів: 498

Фото без опису

Море квітів, веселі посмішки і сльози розлуки – в селищі сьогодні свято. Для випускників Чорнобаївської гімназії, Чорнобаївської школи №1 та школи № 2 пролунав останній дзвоник.

Фото без опису

Привітати учнів та випускників з закінченням навчального року, до загальноосвітніх закладів Чорнобаю, завітали селищний голова Алла Мірошниченко, секретар селищної ради Олексій Саюн та заступник селищного голови Володимир Огнівенко.

Фото без опису

За традицією на свято приходять з подарунками, так було і сьогодні. Від селищної ради всі загальноосвітні заклади селища отримали грошові кошти для придбання спортивного екіпірування, яке в наступному навчальному році буде служити для гідного представлення Чорнобаю на спортивних турнірах та змаганнях.

Фото без опису

Чорнобаївська селищна рада завжди підставляє плече розвитку шкільної та дошкільної освіти в селищі.

Так, в 2016 році селищним головою та депутатами селищної ради було виділено з селищного бюджету понад 2,5 мільйонів гривень на освітню галузь.

На розвиток  гімназії, школи № 1 та школи № 2 витрачено 729,4 тис. грн. (це кошти на придбання музичного центру, принтера, офісних стільців, ноутбука, інтерактивної дошки, новорічних подарунків, встановлення метало пластикових вікон, на підвіз учнів в оздоровчий період, на закупівлю продуктів харчування, виплату заробітної плати).

Центру дитячої та юнацької творчості виділено 525,8 тис. грн. (кошти на придбання ноутбука, виплату заробітної плати).

На утримання дитячого садочка витрачено 1352,1 тис. грн. (це кошти на капітальний ремонт приміщення, встановлення метало пластикових вікон, виплату заробітної плати).

З початку цього року на освітню галузь Чорнобаю виділено 1,9 мільйонів гривень з селищного бюджету. З них на утримання гімназії, школи № 1 та школи № 2 – 687,3 тис. грн., центру дитячої та юнацької творчості – 600,0 тис. грн., дитячого садочка – 605,0 тис. гривень.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь