A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чужого горя не буває!

Дата: 20.12.2018 15:40
Кількість переглядів: 469

   Вчора, 19 грудня, на площі районного будинку культури відбулося урочисте відкриття головної ялинки Чорнобая. З цієї нагоди працівниками Чорнобаївської селищної ради і керівництвом та учнями Чорнобаївської ЗОШ №1 було організовано благодійний ярмарок для збору коштів жителям селища, які найбільше потребували фінансової допомоги.

Фото без опису   Працівники Чорнобаївської селищної ради приготували ароматний глінтвейн та смачну козацьку кашу. Всі бажаючі пригощалися частуваннями та робили пожертви для тяжкохворої Олександри Гуленко і травмованого внаслідок ДТП Віталія Тертишника. Приємно зауважити, що більшість людей, котрі прибули на захід, долучилися до цієї благородної місії безкорисливо, навіть не купуючи кашу чи глінтвейн. Таких доброзичливих, хороших та просто небайдужих людей було чимало. Тому при підрахунку коштів виявилося, що завдяки жителям Чорнобая і гостям свята були зібрані кошти в розмірі - 4 310 грн. Вони були розділені між двома вищезазначеними сім’ями, котрі потребували термінової фінансової допомоги для лікування.

Фото без опису  Дякуємо педагогічному колективу Чорнобаївської ЗОШ №1, котрі не байдужі до чужого горя, адже разом, як одна Чорнобаївська родина, намагалися зробити диво для молодої сім`ї Гуленків. Старша сестричка Олександри – Марія навчається в цій школі, тому керівництво, без вагань, вирішило допомогти молодій сім’ї та долучилися до благодійного ярмарку. Велика подяка учням школи №1 та їх батькам за розуміння, активну участь та підтримку у вигляді різноманітних смаколиків. Всі кошти, які вдалося зібрати зі шкільної ярмарки (2 656 грн) було передано на лікування маленької Олександри, якій навесні 2019-го року має виповнитися 1 рік.

   Ось так наші жителі і гості свята долучилися до благодійної акції. Можливо це незначна сума, яку потребують Олександра та Віталій, проте намагання організаторів ярмарку та активна участь всіх бажаючих не були даремні.

   Дякуємо всім, хто допоміг! Нехай добро, зроблене кожним із Вас, повернеться до Вас сторицею! З прийдешніми святами всіх і кожного!  Маємо надію, що в цих родинах все буде добре! Нехай береже Вас Господь, а добрі люди завжди підтримують!

Фото без опису   

 

   Довідково: хто бажає долучитися та допомогти жителям Чорнобая - кошти на лікування маленької Олександри Гуленко та травмованого внаслідок ДТП Віталія Тертишника можна надсилати на карткові рахунки їх рідних.

 

 

 

Картка батька Олександри Гуленко:  5168 7427 0779 0873 Гуленко Антон.

Картка дружини Віталія Тертишника: 4149 4991 1097 4746 Тертишник Олена. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь