A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Жителі кутка «Веретенівки» організували малечі справжнє свято

Дата: 08.04.2019 15:47
Кількість переглядів: 443

   За останні роки в селищі Чорнобай з’явилося чимало спортивних та дитячих ігрових майданчиків. Кошти на їх придбання виділялися з державного, обласного та селищного бюджетів. Красивим та укомплектованим дитячим майданчиком відтепер можуть похвалитися і жителі кутка «Веретенівки», які на Благовіщення організували для малечі справжнє свято.

   За таку довгоочікувану «обновку» місцеві жителі завдячують активісту, волонтеру, громадському діячу Анатолію Гичці, який разом із депутатом Чорнобаївської селищної ради Русланом Нестеренком звернулися до Народного депутата України Володимира Зубика з проханням виділити кошти на облаштування дитячого майданчика. Нардеп відразу відгукнувся на колективне звернення жителів кутка та посприяв у виділенні коштів із державного бюджету.  

    Чорнобаївці залюбки долучилися до спільної толоки та швидко встановили ігрові елементи дитячого майданчика, на який так давно чекала дітвора. Місцеві господині приготували для малечі святковий стіл та пригощали їх різноманітними солодощами. Задоволені дітки до пізнього вечора випробовували новий майданчик на міцність і раділи тому, що дорослі влаштували їм такі чудові вихідні. 

   Позитивні зміни в селищі є, але вони можливі лише завдяки конструктивному діалогу та співпраці небайдужих і активних людей із представниками влади. Цей приклад продемонстрував, що спільними зусиллями можна зробити чимало добрих справ як для свого селища, так і для його жителів.

   Пишаємося небайдужими чорнобаївцями та дякуємо за підтримку Володимиру Зубику і його команді!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь