A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

В Чорнобаї відбувся «круглий стіл» з учасниками АТО

Дата: 22.02.2020 15:50
Кількість переглядів: 480

   В Чорнобаївській громаді проживає майже 90 учасників антитерористичної операції, які захищали суверенітет України в зоні бойових дій. Серед них різні представники  - це і молодь, і чоловіки старшого віку, і навіть жінки. В когось давно створені родини, є діти та онуки, а хтось ще знаходиться в пошуку свого кохання. Дехто і зараз боронить рідну землю від ворога, інші – після демобілізації працюють в селищі, деякі перебувають за кордоном на заробітках, хтось оздоровлюється в госпіталі. В кожного з них своя історія і власне майбутнє. Та ми маємо пам’ятати про їх подвиг і не забувати про їх патріотичне ставлення до рідної землі!

   З нагоди Дня Героїв Небесної Сотні Чорнобаївською селищної радою, спільно із працівницями центральної районної бібліотеки – Валентиною Горбенко та Вітою Бреус, представниками селищного будинку культури та вихованцями дитячої школи мистецтв для військовослужбовців було проведено святковий «круглий стіл».
Фото без описуФото без описуФото без опису

   В ході зустрічі, в приємній та затишній атмосфері, за чашечкою гарячого чаю та кави, було обговорено нагальні питання та проблеми, які турбують захисників Чорнобаївської громади. Хоча на зустріч прибуло небагато військовослужбовців, проте кожен з них отримав відповіді на поставлені питання та зміг насолодитися виступами місцевих аматорів сцени. Для глядачів виступили: Ліза Левченко, Катя Гурин, Яна Герасимчук, Віктор Перехрест та Анатолій Лут. Присутні переглянули патріотичне відео про Україну та заслухали фахівця із соціальної роботи - Оксану Кулик, яка звернула увагу глядачів на темі емоцій, презентувавши фільм, в якому продемонстровано вплив емоцій, подій та особистостей на воду.
Фото без опису
Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису
Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису   Загалом, з представниками пенсійного фонду, центру первинної медичної допомоги, земельного відділу та соціального захисту населення обговорили нагальні проблеми та віднайшли відповіді щодо їх вирішення. Основні питання – забезпечення земельними ділянками, використання путівок на санаторно-курортне лікування, безкоштовне навчання в автошколі, своєчасне подання документів для отримання пенсійних виплат, тощо.
Фото без описуФото без описуФото без опису
   Селищний голова Алла Мірошниченко акцентувала увагу на своєчасному письмовому зверненні до селищної ради всіх учасників АТО Чорнобая та Савківки для отримання щорічної грошової допомоги.  
Фото без опису
   Голова громадської організації «Спілки воїнів АТО «Черкащани» Чорнобаївського району», учасник АТО Микола Костенко подякував за організацію заходу та запрошення, наголосив на співпраці та допомозі демобілізованим учасникам, подякував представникам всіх служб за своєчасну допомогу та консультації з тих чи інших питань.
Фото без опису
   Голова Спілки ветеранів-підводників Чорнобаївського району, учасник бойових дій на Сході України, депутат районної ради Микола Джулай подякував кожному, хто долучився до організації заходу та зміг прийти на зустріч. Користуючись нагодою, Микола Джулай запросив всіх присутніх на урочисті заходи з нагоди Дня моряка-підводника, які відбудуться 19 березня. Саме цього дня голова Спілки ветеранів-підводників планує презентувати власну книгу, в якій описані життєві історії та спогади представників військово-морського флоту.
Фото без опису
   На завершення заходу демобілізовані учасники АТО активно включилися до діалогу, обговорювали важливі питання сьогодення та спілкувалися на різноманітні теми.

   Дякуємо постійним спонсорам, які надали солодощі для «круглого столу», а саме приватним підприємцям Чорнобая: Олені Старун, Ользі Муньці, Віталію Байді, Олексію Тараненку та Олександру Пхіденку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь