A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Увага! ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 04.03.2019 15:54
Кількість переглядів: 394

   До виконкому  та депутатського корпусу Чорнобаївської селищної ради надійшло ряд звернень щодо ускладнення руху пішоходів та проїзду автотранспортними засобами по вулицям селища. Дана проблема з’явилася через захаращеність вулиць і провулків Чорнобая будівельними матеріалами та гіллям дерев. Крім того, дані обставини ускладнюють механізоване прибирання вулиць від снігу, внаслідок чого виникає загроза аварійних ситуацій. Як показує практика, дана проблема спричиняє серйозні пошкодження спеціалізованої техніки, які потребують дороговартісного ремонту.

 Відповідно до «Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, дотримання тиші в громадських місцях на території селища», затверджених рішенням Чорнобаївської селищної ради  від 12.10.2017 року №24-5/VІІ, встановлено певні обмеження на об’єктах благоустрою селища, зокрема на вулицях селища, тротуарах та дорогах, прилеглих до будинків, які належать громадянам на праві приватної власності (територія навколо будинку, визначена актом на право власності).

Власникам домоволодінь забороняється:

  • виконувати земляні, будівельні та інші роботи без відповідного дозволу, виданого в установленому законодавством порядку;
  • самовільно висаджувати дерева, кущі ;
  • складувати та зберігати будівельні матеріали, конструкції, обладнання за межами будівельних майданчиків, відведеної земельної ділянки;
  • більше 1 місяця звалювати пісок, глину та інші будівельні матеріали;
  • вчиняти дії, що тягнуть ускладнення умов руху пішоходів та транспорту;
  • власникам транспортних засобів залишати їх на довгий час (з 24.00 до 6.00) на проїжджій частині вулиць, щоб не створювати перешкоди техніці при механізованому прибиранні снігу.

   Відповідно до пункту 4.27. даних Правил, прибирання територій, суміжних (прилеглих) з приватними домоволодіннями в радіусі 10 метрів по периметру покладається на власників домоволодінь.

Звертаємось до всіх жителів селища щодо необхідності приведення до належного стану ділянок, прилеглих з приватними домоволодіннями!

 

 

 

Обов’язково потрібно:

  • обпиляти дерева;
  • прибрати будівельні матеріали (пісок, глину, щебінь, тощо);
  • демонтувати незаконно збудовані  перешкоди для руху пішоходів та техніки на обочинах дороги (кам’яні та металеві огорожі клумб, пасинки, стовпи, тощо).

   У разі невиконання вимог «Правил благоустрою, забезпечення чистоти і порядку, дотримання тиші в громадських місцях на території селища», з квітня 2019 року, без попередження, бригадою благоустрою Чорнобаївської селищної ради буде розпочато відповідні роботи на найбільш проблемних ділянках вулиць селища.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь