A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Новини спорту

Дата: 08.02.2019 15:54
Кількість переглядів: 462

 Минулими вихідними завершився VІІ відкритий зимовий чемпіонат Чорнобаївського району з футзалу 2018-2019 років (вища ліга), в якому приймало участь дві команди з Чорнобая.

   Молодіжна збірна, попри неабияку підготовку та сильне протистояння під час турніру, посіла третє місце в турнірній таблиці і була нагороджена кубком, дипломом та бронзовими медалями. Спортсмени до останнього намагалися зайняти вищу позицію серед інших команд. Проте, прикра поразка команди зі Старого Коврая (в передостанньому турі), відкинула ФК «Чорнобай» на нижчу сходинку турнірної таблиці VІІ  зимового чемпіонату Чорнобаївського району з футзалу.

   Гідно виступила і Чорнобаївська збірна ветеранів, яка зайняла шосте місце із десяти можливих.

    За результатами всіх ігор зимового чемпіонату кращими бомбардирами своїх команд стали: Олександр Колос (молодіжна команда), який забив до воріт суперників 13 голів та представник ветеранської збірної з футболу - Василь Дмитренко, на рахунку якого 9 забитих голів.

   На урочистому заході, на завершення VІІ відкритого зимового чемпіонату Чорнобаївського району з футзалу 2018-2019 років, пам’ятною статуеткою було нагороджено кращого голкіпера, гравця молодіжної збірної із Чорнобая -  Сергія Стіпаненка.

  Капітани Чорнобаївських команд з футболу - Ігор Жовтов (молодіжна збірна) та Віталій Шепель (ветерани) впевнені, що в майбутньому готові показати, на що здатні їх команди. Незважаючи на життєві негаразди та особисті справи, учасники команд намагаються постійно підвищувати рівень підготовки та ще продемонструють вправну гру.  

   Капітани та учасники команд вдячні за допомогу та підтримку селищному голові Чорнобая Аллі Мірошниченко, депутатському корпусу, всім рідним, друзям та вболівальникам.  

 Вітаємо спортсменів із гідним виступом, бажаємо перемог в майбутньому!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь