A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні побутові споживачі!

Дата: 23.04.2019 15:58
Кількість переглядів: 592

   В Україні триває реформа ринку електричної енергії. З 01 січня 2019 року в країні діє нова модель ринку електричної енергії, при якій функції розподілу електроенергії відокремлено від постачання.                                                                                               

   Відтепер ПАТ "Черкасиобленерго» надає послуги з розподілу електричної енергії, а постачає, тобто, фактично продає електроенергію побутовим споживачам на  території Черкаської області, ТОВ "Черкасиенергозбут". Для  співпраці з клієнтами створені центри обслуговування споживачів (ЦОС). Чорнобаїське відділення ЦОС знаходиться за адресою: смт. Чорнобай, вул. М.Старицького, 13 а.                                                                                           

  З 1 січня 2019 року ТОВ «Черкасиенергозбут» перейшло на нову білінгову програму, в зв'язку з чим всі особові рахунки споживачів набули нового вигляду, а номер особового рахунка споживача змінився і став 11-значним. За спожиту електроенергію необхідно сплачувати на рахунок ЦОС ТОВ «Черкасиенергозбут».

  Нові реквізити електропостачальника зазначені в рахунках!

  

Чорнобаївський центр обслуговування споживачів ТОВ «Черкасиенергозбут»:

Фото без опису

  • (04739) 2-20-96
  • chornobajzbut@gmail.com 
  • Ф-ЧОУ АТ "Ощадбанк"
  • МФО 354507
  • Рр/р 26039321518812
  • ЄДРПОУ 42474208

   

   

 

  Під час виконання платежу фахівці рекомендують споживачам ретельно перевіряти реквізити компанії, щоб уникнути помилкового платежу. Перевіряйте номер особового рахунку та сплачуйте лише ту суму, яка зазначена в рахунку.   

Фото без опису   ТОВ «Черкасиенергозбут» закликає споживачів дотримуватись термінів розрахунків за спожиту електричну енергію. Виникнення простроченої заборгованості призведе до відключення від електромережі та додаткових витрат. 

   Споживачу необхідно буде повністю сплатити борг та виставлений рахунок за проведення робіт по припиненню та відновленню електроживлення.     Вартість послуги становитиме в межах 700 – 3000 грн, в залежності від того, де розташований споживач та які механізми були задіяні при виконанні даної роботи.                                     

   Від належного виконання договірних відносин споживачами залежить стан розрахунків електропостачальної компанії з ДП «Енергоринок». Важливо усвідомити, що без коштів, які надходять від споживачів за спожиту електричну енергію, неможливо забезпечувати та гарантувати безпечне та безперебійне живлення вцілому, проводити ремонт та оновлення обладнання, обслуговувати лінії електропередачі.                                                      

    Шановні споживачі! Закликаємо Вас своєчасно сплачувати кошти за спожиту електричну енергію! Пам’ятайте - своєчасність та повнота розрахунків за електроенергію є запорукою світла й добробуту Вашої оселі.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь