A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні земляки!

Дата: 22.04.2020 15:58
Кількість переглядів: 450

   Всі ми з Вами вкрай стурбовані стрімким поширенням коронавірусної хвороби в Чорнобаївському районі. За офіційною інформацією - двоє жителів смт Чорнобай захворіли на COVID-19. Повідомляю, що відповідальні служби діють згідно протоколів: встановлено коло контактних осіб, проведено лабораторні дослідження, нових випадків, на даний момент, не виявлено.

Фото без опису   Впевнена, що після Великодніх свят кількість хворих в нашій громаді була б значно більшою. Проте, завдяки жорстким карантинним заходам, що було впроваджено на всій території України, можливого масового інфікування уникнути вдалося. Я вдячна кожному жителю Чорнобаївської громади за свідомість та відповідальність. Адже, за інформацією правоохоронців, у Великодню ніч, на території релігійних установ масових зібрань людей не було. Це говорить про те, що кожен із Вас розуміє ситуацію та відповідально до неї відноситься. Звичні для всіх нас речі доводиться забороняти і надалі. На жаль, нам довелося закрити всі кладовища Чорнобая та Савківки під час поминальних днів. Адже, можливості нового інфікування ніхто не виключає, карантинні заходи продовжуються.

    Впевнена, що кожен житель Чорнобаївської громади переймається цією ситуацією та намагається зайвий раз не наражати себе на небезпеку інфікування на COVID-19. Тому - зустріли Великдень вдома - у «рідних стінах», з молитвою, зможемо пом’янути і наших померлих родичів.

   Інформую і з приводу подальшої обробки громадських місць та під’їздів багатоквартирних будинків в смт Чорнобай! В теперішніх умовах досить непросто замовити потрібну кількість спецрозчинів у одного постачальника. Проте, після ряду бюрократичних перипетій, Чорнобаївська селищна рада придбала необхідну кількість спеціальних хлорованих сумішей для обробки багатоквартирних будинків та громадських місць, чекаємо їх доставку. Визначено і двох працівників комунального підприємства, які будуть проводити дезінфекцію на території Чорнобаївської селищної ради. Їм придбано спецкостюми багаторазового використання та засоби індивідуального захисту. Відповідні заходи буде проведено на початку наступного тижня, коли прибудуть всі необхідні матеріали.

 

Тримаймося!
Бережімо себе, своїх рідних та людей похилого віку!
 


З повагою,
селищний голова Алла МІРОШНИЧЕНКО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь