A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Місцеву довгожительку привітали із 90-річним ювілеєм

Дата: 27.02.2019 16:08
Кількість переглядів: 481

   90-й ювілейний день народження відзначила жителька селища Чорнобай Євдокія Никифорівна Чуб. Щоб привітати довгожительку з поважною датою, 26 лютого 2019 року, до оселі господині завітали селищний голова Алла Мірошниченко та голова районної і селищної ради ветеранів Віталій Момот. Музичне вітання для іменинниці презентували поважні і талановиті представники селищного клубу - солістка народного аматорського хору ветеранів праці «Житограй» Ганна Дробітько під акомпанемент Заслуженого працівника культури України, керівника хору Василя Нестеренка.

Фото без опису   Цього святкового дня, крім радісних вітань було і місце для спогадів про життєвий шлях жінки. Ювілярка прожила довге та нелегке життя. Ще з малих літ вона почала допомагати батькам по господарству, не залишаючи часу для ігор та забав. Роки дитинства запам’яталися їй пекучим горнилом війни, коли вона, зовсім маленька, ледь встигла закінчити 3 класи. В пам’яті маленької дівчинки назавжди вкарбувалися страшні часи війни, коли окупанти позбавили життя її батька. Відтоді, Євдокія Никифорівна стала дорослою «не за роками», взявши на свої ще зовсім юні плечі купу домашніх справ. Євдокія Чуб працювала в місцевому колгоспі, де бралася до будь-якої роботи. Юна, красива, активна та цілеспрямована дівчина відразу припала до душі одному робочому із села Богодухівка. Відтоді її світ заграв новими переживаннями та відчуттями.

   Післявоєнні роки поступово повертали жінку до життя, вона вже встигла стати мамою чарівної донечки Ніни та привабливого синочка Василя. Попри всі негаразди, сповнена надії в світлому майбутньому, Євдокія Чуб з усмішкою на обличчі згадувала прекрасні миті материнства. Жінка працювала на кількох роботах, намагалася дати своїм дітям якомога більше, адже вони заслуговували бути щасливими.

 Життєві негаразди спіткали Євдокію Никифорівну неодноразово, але врівноважена та працьовита жінка гідно долала всі труднощі. Підтримка коханого чоловіка, рідних та близьких давали їй впевненості та надії на краще майбутнє. Перебуваючи на пенсії, Євдокія Чуб продовжувала невтомно працювати, разом із чоловіком тримали велике господарство.      

  Зі слізьми на очах, ювілярка розповідає про найбільший свій спадок – велику та дружню родину. Євдокія Никифорівна любить своїх дітей, які подарували їй 4 онуків. А ще більше іменинниця обожнює своїх 4 правнуків, яких із задоволенням бавить при нагоді. Вона дорожить своєю родиною, мріє якомога більше з ними бачитися та спілкуватися.

  Фото без опису  Євдокія Никифорівна була рада гостям та із великим задоволенням ділилася з ними своїми життєвими історіями.

    Багато гарних і теплих слів вдячності було сказано ювілярці за її багаторічну працю, людяність та добре серце. Гості зичили іменинниці мирного неба, міцного здоров’я та родинного тепла. Як і годиться, іменинниця отримала від гостей подарунок та квіти.

  Ювілярка подякувала за привітання та висловила сподівання, що ще зустріне свій 95-й ювілей...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь