A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Продовжуються заходи, спрямовані на профілактику поширення коронавірусної інфекції

Дата: 18.03.2020 16:09
Кількість переглядів: 395

   Виконуючи вимоги постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19» зі змінами від 16.03.2020, додатково підготували інформаційні пам’ятки для вручення суб’єктам господарювання всіх форм власності, на яких поширюються карантинні заходи.  
Фото без описуФото без опису
   Нагадуємо про заборону відвідування закладів освіти та проведення масових заходів. По можливості залишайтеся вдома та не наражайтеся на небезпеку. Нагадуємо про призупинення прийому громадян в селищній раді на період карантину.
Фото без опису   
На території Чорнобаївської селищної ради (17.03.2020-03.04.2020 року) заборонено роботу суб’єктів господарювання, яка передбачає приймання відвідувачів, зокрема закладів громадського харчування (ресторанів, кафе тощо), інших закладів розважальної діяльності, закладів культури, торговельного і побутового обслуговування населення, крім роздрібної торгівлі продуктами харчування, пальним, засобами гігієни, лікарськими засобами та виробами медичного призначення, засобами зв’язку, провадження банківської та страхової діяльності, а також торговельної діяльності і діяльності з надання послуг з громадського харчування із застосуванням адресної доставки замовлень за умови забезпечення відповідного персоналу засобами індивідуального захисту. Крім того, заборонено здійснювати торгівлю харчовими продуктами на продуктових та промислових ринках, стихійних ринках, інших місцях неузаконеної торгівлі. Призупинено регулярні та нерегулярні перевезення пасажирів автомобільним транспортом (крім перевезення легковими автомобілями) та заїзд на територію автостанцій автобусів, які здійснюють перевезення пасажирів у приміському, міжміському внутрішньообласному і міжобласному сполученні.
Фото без описуФото без опису   
Кожен свідомий громадянин повинен розуміти про те, що карантинні заходи запроваджуються для того, щоб зменшити ризики поширення коронавірусу. Це не просто канікули чи відпустка, а серйозна відповідальність кожного з нас! Контролюйте відвідування дітьми місць масового скупчення людей, по можливості залишайте їх вдома.  
Фото без опису   
Просимо віднестися з розумінням до ситуації, що склалася у світі та, віднедавна, стосується кожного з нас. Дотримуйтеся тимчасових обмежень в період карантину! Адже для того, щоб вони були дійсно ефективними, варто їх чітко виконувати, максимально зменшуючи контакти із людьми, особливо з тими, хто нещодавно повернувся із інших країн.  

   Не забувайте про обов’язкові заходи особистої гігієни та навчіть цього своїх дітей. Чхати та кашляти бажано до ліктя або прикриватися серветкою. Уникайте тісного контакту із людьми з явними ознаками ГРВІ чи простуди, тримайте дистанцію 1-2 метри, часто та ретельно мийте руки з милом і будьте здорові!

#ПростіРечіРятуютьЖиття

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь