A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Довгожителі Чорнобаївської громади відсвяткували по 90 років!

Дата: 22.05.2020 16:10
Кількість переглядів: 490

   Більше ніж пів віку Надія Пилипівна та Петро Іванович Авраменки є невід’ємною частиною один одного. Все своє спільне сімейне життя (понад 60 років) дбали про дітей та онуків, допомагали правнукам. Разом, у молодому віці, пережили війну та голод, опісля - відновлювали житло після наступу нацистів, допомагали рідним та близьким. Надія Пилипівна та Петро Іванович завжди жили в парі, важко працювали, підтримували один одного у важкі часи відчаю та завжди були привітними до людей.

    Час промайнув швидко, і вже не помітили, як у 2020-у році зустріли подвійне свято – в травні їм обом виповнилося по 90 років. Петро Іванович святкував свій день народження 10 травня, а його дружина Надія Пилипівна зустріла свій ювілейний день народження нещодавно - 20 травня.
Фото без опису
   Привітні, добрі та завжди усміхнені вони дбали про сімейний затишок, навчали дітей, допомагали будувати їм сімейне гніздечко та із задоволенням бавили онуків. Радіють, що дочекалися правнуків, хоча, на жаль, ті проживають далеко та приїздять не так часто, як хотілося. З трепетом згадує Надія Пилипівна про часи знайомства зі своїм чоловіком, період листування, коли він пішов на службу в Польщу. А весільний клопіт ще досі пам’ятає до дрібниць, особливо коли, після важкої роботи в ланці, вишивала свою весільну сорочку та рушники.
Фото без опису
   Поважні ювіляри встигали всюди - на роботі та і вдома. Подружжя Авраменків - великі трударі та справжні патріоти своєї Батьківщини. Надія Пилипівна все життя, до пізнього вечора, трудилася на селянській ниві, працювала й після виходу на пенсію. Петро Іванович також не відставав від дружини – аж до самої пенсії працював теслярем.
Фото без опису
   Охайне подвір’я, затишна оселя з власноруч вишитими рушниками та картинами, квіти – усім забезпечені сповна, було б лише здоров’я! Петро Іванович та Надія Пилипівна виростили двох дітей, мають трьох онуків та трьох правнуків. Вони сумують за рідними, які проживають в Києві та дуже радіють, коли вся родина збирається за одним столом.
Фото без опису
   Привітати подружжя поважного віку з їх ювілеями прибули селищний голова Чорнобая Алла Мірошниченко та голова селищної і районної ради ветеранів Віталій Момот. Надія Пилипівна та Петро Іванович були раді несподіваному візиту гостей та залюбки поділилися спогадами про своє життя, цікавилися новинами. Розчулені увагою з нагоди своїх ювілейних дат, довгожителі Чорнобаївської громади щиро подякували за теплі слова, побажання та подарунки.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь