A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ЖИТЕЛЯМ БАГАТОКВАРТИРНИХ БУДИНКІВ ПОТРІБНО ВСТАНОВИТИ ЛІЧИЛЬНИКИ ТЕПЛА І ПЕРЕВІРИТИ ДИМОВЕНТКАНАЛИ

Дата: 31.08.2018 16:14
Кількість переглядів: 518

(З 9-го виконкому селищної ради)

Відбулося засідання 30 серпня. Розглянуто 5 питань порядку денного.

   Про стан підготовки об’єктів житлово-комунального господарства селища та соціальної сфери до стабільної роботи в осінньо-зимовий період доповів заступник селищного голови Володимир Огнівенко. В селищі триває підготовка до функціонування взимку багатоквартирних будинків і спеціалізованої прибиральної техніки для очищення снігу та посипання шляхів протиожеледними матеріалами.

   Розпочато роботу з відключення багатоквартирних будинків від центральної тепломережі. На сьогодні вже 6 жителів селища, які подали всі необхідні документи, отримали матеріальну допомогу на встановлення індивідуального опалення.

Фото без опису   До уваги жителів багатоквартирних будинків, які не планують встановлювати індивідуальне опалення! Тепло до квартир буде подаватися лише за наявності лічильника в будинку і після підписання нового договору з ТОВ „Чорнобай-тепло”, яке нині є орендарем частини майна тепломережі. Придбати і встановити лічильник жителі повинні власними силами. Без лічильника тепло в квартири НЕ ПОДАВАТИМЕТЬСЯ! На цьому особливо наголосив присутній на виконкомі директор ТОВ „Чорнобай-тепло” Віктор Соська.

   При наявності лічильника потрібно зробити його повірку до початку опалювального періоду. Повірку можна зробити в Черкасах в Державному підприємстві „Черкаський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації”, вул. Гоголя, 278, тел.: (0472)37-31-49, (0472)37-45-56, (0472)33-30-70 або ПП „АвтоВІС”, вул. Володимира Ложешнікова, 54, тел.: (0472) 31-80-80.

   Також до початку опалювального періоду всі власники квартир за свої кошти повинні провести перевірку технічного стану вентиляційних каналів, так як ця послуга була виключена із тарифу на обслуговування будинків та прибудинкової території, яка надається КП „ВУЖКГ”. Якщо хоча б в одній із квартир не буде зроблена перевірка димовентканалів, пуск газу до будинку ЗДІЙСНЮВАТИСЯ НЕ БУДЕ!

   В ході подальшої роботи члени виконкому затвердили тариф на постачання теплової енергії ТОВ „Чорнобай-тепло” за одну Гігакалорію на опалювальний сезон в розмірі 2120 грн. Тариф вводиться в дію з 1 жовтня для всіх споживачів.

Фото без опису   Також на засіданні надали дозволи на розміщення зовнішньої реклами організаціям, які надали відповідні документи, та дозвіл на встановлення дорожнього знаку „зупинка за вимогою” біля будинку 127 по вул. Центральна навпроти приміщення автостанції. Подібний знак разом із павільйоном для тимчасового перебування пасажирів планується встановити по вул. Старицького біля адмінбудівлі СТОВ „Агроко”.

 

Інна ЧМИХАЛО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь