A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Для задоволення потреб жителів Чорнобаївської громади придбано сучасний мікроавтобус

Дата: 24.10.2018 16:22
Кількість переглядів: 551

   Завдяки співпраці Чорнобаївської селищної ради із районною державною адміністрацією та районною радою було придбано сучасний та комфортний мікроавтобус «Mersedes Sprinter» 2012-го року випуску. Кошти на його придбання було виділено із селищного (555 000 грн.) та районного (400 000 грн) бюджетів.  

   «Підготовка до цієї  закупівлі проводилася досить тривалий час,  - розповіла селищний голова Алла Мірошниченко. - Вимоги до такої покупки дуже високі та потребують виважених рішень. Спільно із головою Чорнобаївської райдержадміністрації Сергієм Джоболдою та відповідними спеціалістами враховувалося безліч факторів, які могли б виникати в процесі даної закупівлі. Відтепер, в Чорнобаївській громаді є зручний та сучасний транспорт на 17-ть посадочних місць, який задовольнить потреби її жителів. Оскільки, досить часто виникали проблеми з їх підвезенням на різноманітні заходи. Я вдячна депутатам Чорнобаївської селищної та районної ради за співпрацю! Адже тільки спільно можливо вирішувати нагальні потреби громади, які потребують якнайшвидшого вирішення».

   Транспортний засіб придбано для КП «ВУЖКГ» та буде використовуватися для задоволення потреб жителів територіальної громади: підвезення савківчан, спортивних команд на змагання та представників талановитої молоді для участі в різноманітних конкурсах та фестивалях.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь