A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Пісні співали, колядували та в конкурси грали: В Савківці відбулося свято Нового року та Різдва Христового

Дата: 08.01.2019 16:23
Кількість переглядів: 443

   Святкова та затишна атмосфера, гарно вбрана новорічна ялинка, зацікавлені погляди гостей свята, красиво одягнуті учасники заходу. Цього дня в Савківській бібліотеці було тепло та святково. До читальної зали зійшлися всі охочі подивитися на святкове дійство та взяти участь у новорічних конкурсах і постановках.

   На свято прибула селищний голова Алла Мірошниченко, яка із задоволенням долучилася до розважальної програми, відповідала на креативні загадки та дарувала талановитим учасникам свята солодощі від селищної ради.

Фото без опису

   Впродовж проведення святкового дійства панувала новорічна атмосфера, лунали колядки, новорічні вірші та пісні. Всі гості мали змогу переглянути театралізовану постановку двох «кумоньок», цікаву казку із веселими персонажами із «Ріпки» та відповісти на нелегкі питання новорічної вікторини. Місцеві жительки Савківки демонстрували неабияке вміння танцювати під супровід різноманітної музики. Приємно було спостерігати за радісними обличчями малечі та представниками поважного віку. Із великим задоволенням гості свята брали активну участь в різноманітних постановках та конкурсах, кращі учасники були нагороджені солодкими подарунками. Талановиті актори та акторки, на чолі із бібліотекарем Лідією Полубєхін, відмінно справилися зі своїми завданнями, адже впродовж святкового дійства лунали гучні оплески, панував хороший настрій, весела та дружня атмосфера.

   Вітаємо жителів села Савківка з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай ці свята принесуть добро, мир і достаток в кожну домівку. Щастя Вам, міцного здоров'я та здійснення найзаповітніших бажань. 

     Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь