A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Лицем до пісні

Дата: 21.11.2017 16:37
Кількість переглядів: 509

Лицем до пісні.

       Протягом вересня та жовтня цього року в нашій області комунальною установою  «ОЦНТ та КОР» Черкаської обласної ради, з метою підвищення художнього рівня та виконавської майстерності колективів вокально-хорового мистецтва, активізації їх творчої діяльності, проводився огляд аматорських колективів вокально хорового жанру. 30 вересня в міському Будинку Культури міста Золотоноша проходив зональний огляд, в якому взяв участь Народний аматорський ветеранський хор «Житограй» селищного БК  та був визначений для участі у заключному концерті переможців оглядів-конкурсів аматорських колективів вокально-хорового жанру Черкаської області. Концерт відбувся в рамках святкування 100-річчя Української революції 19 листопада на сцені обласної філармонії.

Фото без опису

     Поїздка відбулася завдяки небайдужим людям, які своїми діями сприяють популяризації української пісні та в цілому і  розвитку культури. Це селищний голова А. О. Мірошниченко, начальник відділу освіти Чорнобаївської  РДА Р. В. Піддубна,  керівник ПП «Річленд» М. В. Телін.   Від імені колективу та від себе особисто  виражаю їм щиру вдячність за надану допомогу, адже вона набуває вже традиційного характеру.  Хочу також подякувати усім учасникам хорового колективу, його керівнику Заслуженому працівникові культури України В. М. Нестеренку та старості хору - голові селищної ради ветеранів В. М. Момоту -  за вагомий вклад у розвиток хорового мистецтва селищного БК, яке було започатковане  ще у 1987 році.

     Не секрет що зараз поїздка до обласного центру ускладнена капітальним ремонтом мосту через річку Дніпро, тож незважаючи на те, що концерт розпочинався о 12 годині, виїхати довелося ще з самого рання. Адже згуртованість колективу та особиста відповідальність кожного учасника стала хорошою запорукою для досягнення творчої мети. Такі поїздки хоч і виснажливі для людей поважного віку, та все ж вони піднімають життєвий тонус та надихають на нові творчі здобутки. А  участь у художній самодіяльності ветеранів хай стане  хорошим прикладом для молодших поколінь.

            Директор селищного БК   Г.П. Супрун


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь