A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

ФК Чорнобай зіграв внічию завдяки дублю Дмитра Тріандафіліді

Дата: 15.05.2017 16:38
Кількість переглядів: 518

 

Фото без опису

14 травня розпочався Чемпіонат Чорнобаївського району по футболу 2017 року. Селищний футбольний клуб Чорнобай цього року грає в першій лізі. В першому турі наша команда проводила матч на виїзді, в селі Мала Бурімка з місцевою командою.

Фото без опису

ФК Чорнобай грав в такому складі: №1. Нікітенко Евгеній, 2. Настенко Павло (5. Мурав’я Олександр), 3. Войцях Микола, 7.Шевченко Валентин, 8. Головня Владислав, 10. Сосунов Андрій (88. Яковенко Сергій), 13. Тріандафіліді Дмитро, 33.Кравчук Владислав, 44. Карпич Анатолій (11. Тараненко Максим), 55. Жовтов Ігор – капітан, 77. Шевченко Тарас (4. Гордій Ігор). Граючий тренер – Сосунов Іван.

Фото без опису

Початок матчу виявився не досить вдалим для нас і вже на 4 хвилині в наші ворота був призначений 11 метровий удар, який влучно реалізував Золотаренко Сергій. Протягом всього матчу ФК Чорнобай володів ініціативою і зрівняв рахунок на 60 хвилині після чергового порушення правил господарями поля. Пенальті реалізував Дмитро Тріандафіліді. Не використавши декілька гольових моментів команда пропустила контратаку, яку вдало завершив капітан команди, сільський голова Малої Бурімки – Тертишник Валерій на 83 хвилині. Зібравшись з останніми силами в кінці матчу, команда зрівняла рахунок на 92 хвилині завдяки голу Дмитра Тріандафіліді. Матч завершився з рахунком 2:2.

Фото без опису

 «Перший матч на виїзді і з серйозним суперником  завжди грати не легко. Команда Малої Бурімки це досвідченні футболісти, деякі з них грають на рівні Чемпіонату Черкаської області. Сьогодні ми були налаштовані на перемогу, але не змогли реалізувати свої гольові моменти і суперник нам цього не подарував. Щиро вдячний селищному голові Аллі Мірошніченко та депутатам селищної ради, які ініціювали відродження  футбольної команди Чорнобаю та підтримують її, що дає змогу футболістам селища реалізовувати себе в спорті», - зазначив капітан команди Ігор Жовтов.

Фото без опису

Інші матчі в першій лізі закінчились з такими рахунками:

Лукашівка – Велика Бурімка 6:0,

Жовнине – Москаленки 5:1

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь