A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету Чорнобаївської селищної ради

Дата: 04.11.2019 16:40
Кількість переглядів: 468

   31 жовтня 2019 року відбулося засідання виконавчого комітету селищної ради, яке провела селищний голова Алла Мірошниченко.

   Членами виконавчого комітету було заслухано інформацію головного інженера КП «ВУЖКГ» Олександра Тарасенка щодо стану підготовки об’єктів житлово-комунального господарства селища та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період на 2019-2020 роки. Як повідомив Олександр Тарасенко - підприємство активно готується до погіршення погодних умов та снігових заметів. Вже заготовлено 200 тонн піщано-сольової суміші, всю наявну спеціалізовану техніку діагностовано та підготовлено до роботи.

   В ході роботи членами виконкому заслухано інформацію щодо профілактики та запобігання поширенню епідемії грипу та інших гострих вірусних респіраторних захворювань на території селища. Про виконання селищного бюджету за 9 місяців 2019 року поінформувала начальник фінансово-господарського відділу-головний бухгалтер апарату Тамара Канюка.

   Членами виконавчого комітету було надано дозвіл на облаштування території для паркування автомобілів фізичній особі-підприємцю, затверджено протокол житлової комісії при виконкомі Чорнобаївської селищної ради, присвоєно поштову адресу об’єкту нерухомого майна та надано матеріальну допомогу на встановлення індивідуального опалення жителю Чорнобаївської громади.  
   Виконавчий комітет Чорнобаївської селищної ради надав дозвіл опікуну продати від імені недієздатної гр. житловий будинок та господарські споруди з урахуванням її майнових прав, зобов’язавши опікуна у місячний термін після продажу від імені недієздатної письмово повідомити про це виконавчий комітет Чорнобаївської селищної ради з наданням копії договору купівлі-продажу вищезазначеного будинку та господарських споруд.

   В ході роботи членами виконавчого комітету було затверджено рішення конкурсної комісії виконкому селищної ради з призначення управителя багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників багатоквартирного будинку, співвласники якого не прийняли рішення про форму управління багатоквартирним будинком в смт Чорнобай від  29.10.2019. Згідно затвердженого рішення конкурсної комісії управителем багатоквартирних будинків по вул. Центральній 1, 62, 64, 67, 71, 94, 98, 101, 109, 111, 113, 115, 119, 125, 127, 222,  по вул. Черкаській, 23 А, 25, 27, вул. Старицького 19, 22, 24 А та по вул. Золотоніській 20 призначено Чорнобаївське комунальне підприємство «Виробниче управління житлово-комунального господарства». КП «ВУЖКГ» зобов’язане укласти договори про надання послуги щодо управління будинком строком на один рік з уповноваженими особами від імені співвласників вищезазначених багатоквартирних будинків.
 Членами виконкому селищної ради було розглянуто подання директора Чорнобаївської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 2, в якому йдеться про ухилення від навчання неповнолітньою. В ході тривалих обговорень, поспілкувавшись із бабусею неповнолітньої та безпосередньо з нею, виконкомом Чорнобаївської селищної ради рекомендовано фахівцю із соціальної роботи тримати на контролі стан утримання та виховання неповнолітньої.

   В ході роботи було розглянуто всі питання порядку денного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь