A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

На Бугаївці відкрито оновлено зону відпочинку для дітей та молоді

Дата: 28.05.2018 16:45
Кількість переглядів: 460

     В Чорнобаївській громаді відбулося подвійне свято - в День Святої Трійці проведено відкриття дитячо-молодіжного майданчика відпочинку. Вже стало традицією сходитися всім кутком на Святу Трійцю та проводити веселі гуляння, варити смачну юшку та кашу, розважати діток і просто відпочивати всією громадою.

Фото без описуФото без опису  Тому, і цього року жителі Бугаївки зібралися для того, щоб підтримати цю традицію. За ініціативи депутата Чорнобаївської селищної ради, Юрія Гурина, цілі родини зібралися на кутку між вулицями Некрасова та Дружби для того, щоб побачити сучасне облаштування та оновлення майданчика для дітей та молоді, які придбано за кошти селищної ради та за підтримки депутатів Чорнобаївської районної ради Володимира Хлопецького та Анатолія Чупруна.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису   На відкриття зібрався чи не весь куток, приємно було бачити сім`ї з дітьми та літніх людей з внуками. У святковому відкритті майданчика взяли участь селищний голова, Алла Мірошниченко, депутати районної та селищної ради, гості із різних кутків Чорнобаю.

Фото без описуФото без опису  Всі присутні мали змогу подивитися змагання з волейболу, в яких взяло участь 4 команди. Спортивні вміння демонстрували команди вулиць Дружби, Молодіжної, Центральної та М. Максимовича.

     Фото без описуФото без описуФото без опису  В ході цікавої та запальної гри перемогли жителі вулиці М. Максимовича, друге місце вибороли жителі Центральної вулиці, третє місце посіли «господарі», четверте місце у команди із вулиці Молодіжної.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису  Всі учасники гри отримали вітання від селищного голови та депутата селищної ради, Юрія Гурина, та були нагороджені заохочувальними солодкими подарунками від селищної ради.            

Фото без опису

  Колись занедбана, закинута сміттям, територія відтепер являється окрасою Бугаївки, адже велика кількість дітей та підлітків мають змогу активно проводити дозвілля та фізично розвиватися.              Фото без описуФото без описуФото без опису   Депутат селищної ради, Юрій Гурин, завжди підтримує подібні ініціативи в селищі, адже йому не байдужі питання дозвілля дітей та молоді. Він дуже вдячний за постійну допомогу місцевому жителю, Максиму Вовку, та всім активним людям, які завжди готові підтримати ідею депутата та допомогти в будь-якій ситуації.    

Фото без опису

   «Відтепер цей куток буде завжди скликати молоді пари з дітками, підліткам буде де проводити своє дозвілля та розвивати спортивні уміння. Маленьким, допитливим дітлахам буде де гратися, адже на майданчику є багатофункціональний ігровий комплекс, який розрахований для малят будь-якого віку», - каже депутат, Юрій Гурин, та додає: «Без допомоги людей, які не тільки хочуть, а й роблять, цей майданчик не був би таким гарним. Коли дійсно хочеш – все можливо, головне не опускати руки. Поступово, наш майданчик набув красивого вигляду, місця для відпочинку і дозвілля вистачає, отож запрошуємо всіх охочих. Користуючись нагодою, хочеться подякувати селищному голові Чорнобаю, Аллі Мірошниченко, та всьому депутатському корпусу за підтримку. Окрема подяка директору ПРАТ «Чорнобаївське АТП 17149», Олександру Замані та голові правління Чорнобаївського районного споживчого товариства, Олександру Чупруну, за надані шини, якими ми огородили наш майданчик. Також, хочеться відзначити активних помічників, а саме: керівника ПП «Віктор і К», Сергія Палія за надані будівельні матеріали для облаштування майданчика, Юрія Дикого за надану продукцію для приготування святкового обіду, сім`ї Чорнобай, Черненко, Вовк, Біда, Гурин та Авраменко за організацію і проведення заходу. Молодці були і наші здібні повари - Сергій Поляков та Ірина Вовк, які приготували смачну юшку та запашну кашу для всіх, хто був на святі. Дуже вдячний, що всі підтримують та стараються розвивати та облагороджувати наш куток. З маленьких перемог складаються великі, тому, спільно із жителями вулиці Дружби ми вирішили кожного року, в День Святої Трійці, святкувати день вулиці».

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

   Святковий захід тривав більше 4 годин, проте на майданчику не переставало бути людно.

Фото без опису  Чорнобаївська селищна рада вдячна всім, хто знайшов можливість та долучився до оновлення майданчика. Таким прикладом ми показуємо, що результат завжди може бути позитивним. Для цього потрібна спільна робота влади та громади. Майданчик на Бугаївці – яскравий приклад роботи багатьох людей, кожен з яких зробив свій внесок для того, щоб отримати гідний результат.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь