A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася зустріч ветеранських організацій Чорнобаївського району

Дата: 17.05.2018 16:46
Кількість переглядів: 859

   У кожного громадянина України є свій сенс життя, власні захоплення та інтерес до чогось незвичайного. Це те, що дає сили жити, творити та бути щасливими. Сім’я, діти, улюблена робота – багато років ми присвячуємо найголовнішому. Але час швидкоплинний, діти ростуть, захоплення змінюються, а бажання та втілення їх у життя, інколи, відходять на другий план. Люди кудись поспішають, метушаться, так хочеться все встигнути. Минає час і вони залишаються одинокими в своєму житті, думках та мріях. В Чорнобаївському районі, в кожному селі та селищі, діє ветеранська організація, яка дбає про людей похилого віку, допомагає їм втілювати всі їхні ідеї та задуми, йти по життю впевненими та щасливими з вірою в краще майбутнє.     

  День вишиванки увінчався неабиякими заходами, в Чорнобаївській районній бібліотеці зібралися люди поважного віку, чий досвід хочеться вивчати і передавати майбутнім поколінням.

   Зустріч розпочалася із феєричного виходу Кайдашихи (Валентина Горбенко), Проні (Віта Бреус), Голохвастого (Лариса Келт) та Попандопало, які показали жартівливу постановку та «ввели» глядачів заходу в цікавий світ кіно. Під час святкової зустрічі, неочікувано, з’явився Цар (Алла Кулик), який розповів учасникам зібрання цікаві події про створення кіно та нагадав про найсмішніші моменти із перших фільмів, які користуються популярністю і в наш час. Дуже веселий та водночас зворушливий відеопоказ ще раз нагадав усім глядачам про те, що перші фільми не можливо забути ніколи. Адже такі надзвичайні картини демонструють нам те, що всі ми любимо старі, добрі фільми.                         

    Кожен переглянутий фрагмент залишив незабутнє враження в душі всіх, хто завітав на таку душевну та затишну зустріч представників ветеранських організацій Чорнобаївщини.

  Приємним та неочікуваним доповненням святкового зібрання стали щирі пісні від представників Іркліївської ОТГ – художнього керівника будинку культури Олега Волошина та директора Іркліївського БК Олега Корнієнка. Представники ветеранських організацій та всі гості заходу підспівували давно знайомі пісні та гучно аплодували, адже таке щире виконання не залишили байдужими нікого.    

   Під час заходу були нагороджені активні дописувачі газет «Світлий шлях» та «Наше Слово». Головний редактор газети «Світлий шлях», Людмила Ляпкало, вручила нагородженим книгу Лілії Прядки-Томенко «Долина червоних маків», яка описує події на Сході та наше нелегке сьогодення.

   Редактор газети «Наше Слово», Інна Чмихало, нагородила постійних дописувачів газети подяками та подарунками. Такі люди варті поваги та визнання, адже є постійними дописувачами до місцевих ЗМІ. Їх красиві вірші, оповідання та різноманітні замітки допомагають читачу відволікатися від нелегкого сьогодення. Голова селищної та районної ради ветеранів, Віталій Момот, долучився до нагородження кращих дописувачів та подякував за їх копітку і самовіддану працю.

 На закінчення, представниці ветеранського клубу «Зустріч» подякували директору Чорнобаївської центральної районної бібліотеки, Світлані Мосійчук за те, що вона завжди збирає ветеранів в красивому та затишному приміщенні бібліотеки, постійно чекає та завжди сприяє таким заходам. Крім того, Світлана Мосійчук отримала пам’ятні подарунки від клубу «Зустріч», адже нещодавно відзначила свій 60-й ювілей.

    Після святкового концерту представники ветеранських організацій Чорнобаївського району ще довго спілкувалися між собою, фотографувалися, обмінювалися номерами телефонів, та від душі сміялися. Під кінець заходу можна було почути теплі слова надії і сподівання: «До наступної зустрічі».

  Велике щастя мати велику ветеранську родину, яка об’єднує та згуртовує людей. Адже прийшовши сюди, люди відпочивають, обмінюються своїми думками один з одним і згадують цікаві моменти життя.

  Чорнобаївська селищна рада висловлює велику вдячність директору та працівникам Чорнобаївської центральної районної бібліотеки за сумлінну підготовку до свята та незабутні враження після проведення зустрічі. Окрема вдячність культпрацівникам Іркліївської ОТГ.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь