A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Аншлаг в Чорнобаї – «Шоу Юри» зібрало повний зал глядачів

Дата: 02.07.2018 16:51
Кількість переглядів: 540

     Нове комедійно-розважальне шоу з Юрою Горбуновим «Шоу Юри» з’явилося на українських телеканалах не так давно, проте жителі Чорнобаївщини мали змогу побачити його на власні очі, та ще й за доволі демократичну ціну.

   Несподівана звістка про приїзд концертної програми з надзвичайним Юрою Горбуновим та неперевершеною Інною Приходько облетіла район за лічені дні, квитки розібрали майже відразу. Дехто навіть повірити не міг, що найкращі гумористи, сценаристи, талановиті медійні обличчя будуть виступати в нашому маленькому містечку, на сцені районного будинку культури.  Видатна акторка, красива та надзвичайно харизматична дівчина, Інна Приходько, яка народилася та виросла в селищі Чорнобай, доклала усіх зусиль та привезла до рідного містечка чудову команду артистів.

   Постановка концертної програми “Пустощі та Пестощі” була продумана до дрібниць: купа сучасних моментів, професійний український гумор та надзвичайна акторська майстерність, що може бути краще! Чорнобаївчани не стримували емоції, сміх та бурхливі оплески лунали звідусіль. Артисти відверто жартували на різні теми, чорнобаївчани мали змогу побачити пародію на дружину Юрія Горбунова, Катерину Осадчу, яку вдало продемонструвала наша землячка, Інна Приходько.

  •   Приємно, коли земляки, попри зайнятий графік та популярність все-таки цінують місцевість де народилися та виросли.  Вдячна Інні за те, що вона вишукала можливість для того, щоб порадувати своїх рідних, знайомих, друзів, земляків та привезла талановиту команду в рідне селище. Адже більшість гостей «Шоу Юри» вперше відвідали захід такого рівня, - зазначила селищний голова, Алла Мірошниченко – Приємно було чути від людей про неймовірні емоції, радість та купу позитивних вражень. Мені теж дуже сподобалося, чекаю їх повернення в рідний Чорнобай ще раз. Від імені Чорнобаївської селищної ради висловлюю велику вдячність за те, що талановита команда гумористів «Шоу Юри» віднайшла можливість та приїхала до нас. Чорнобаївці полюбляють подібні заходи і мають змогу їх відвідувати. Ми, в свою чергу, постараємося відшукувати подібні програми та запрошувати популярних артистів до нас в селище.  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь