A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Депутати Чорнобаївщини повернулися додому з нагородами

Дата: 21.05.2018 16:58
Кількість переглядів: 538

 Нещодавно, в місті Городище, що на Черкащині, за програмою обласної Спартакіади депутатів всіх рівнів, відбулися фінальні змагання серед депутатів обласної, районних, міських, сільських та селищних рад.

  З початком фінальних змагань, учасників та гостей заходу, привітали голова Черкаської обласної ради, Олександр Вельбівець, голова Городищенської районної ради, Микола Павлишин, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської обласної державної адміністрації, Максим Зеленський, та депутат Черкаської обласної ради, Олександр Лупашко.

   Кращих депутатів визначали з-поміж  20 збірних команд. Змагалися народні обранці у різних видах спорту - шахи, шашки, настільний теніс, футзал та волейбол. Збірна депутатів Чорнобаївського району взяла участь у змаганнях та привезла додому чимало нагород. Переможне І місце з футзалу та ІІ загальнокомандне місце (поступившись лише на 3 очки Лисянському району) привезли депутати Чорнобаївщини, які продемонстрували неабияку підготовку та наполегливість. Також, в змаганнях із шашок (серед чоловіків) почесне ІІ місце отримав Михайло Кожушний із с. Хрестителеве.

   З цієї нагоди, селищний голова, Алла Мірошниченко, привітала Чорнобаївських спортсменів із перемогою. Очільниця селища побажала депутатам міцного здоров’я, терпіння, витримки та ще більше перемог в майбутньому. Приємно, що Чорнобаївщина – край славетного Івана Максимовича Піддубного, багата обдарованими та сильними фізично людьми.

       Деякі учасники команди із футзалу продовжать демонструвати свою майстерну гру і надалі. Олексій Саюн, Юрій Гурин та Юрій Батурин (депутати Чорнобаївської селищної ради) будуть представляти Черкаську область на Всеукраїнських змаганнях в м. Скадовськ, які відбудуться на початку червня 2018 року.

   Бажаємо успіху та перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь