A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Відбулася сесія Чорнобаївської селищної ради

Дата: 28.01.2021 14:37
Кількість переглядів: 495

    28 січня 2021 року відбулася сесія Чорнобаївської селищної ради, яку провів селищний голова Сергій ЛЮБИВИЙ. У роботі сесії взяли участь 24    депутати. На засіданні було розглянуто 46 питань.

Фото без опису

 

   Напередодні всі питання порядку денного було розглянуто та обговорено на спільному засідання постійних комісій селищної ради.

 

    Депутати затвердили ряд важливих для функціонування громади програм. Серед них: комплексна програма функціонування та розвитку системи цивільного захисту, забезпечення пожежної та техногенної безпеки Чорнобаївської  територіальної громади; програма  протидії  тероризму; «Екстрена медична допомога Черкащини на 2021-2025 роки» на території Чорнобаївської територіальної громади, а також затвердили  Порядок щодо організації безоплатного забезпечення ліками для амбулаторного лікування та безоплатного і пільгового зубопротезування  постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи громадян Чорнобаївської територіальної громади та тарифи на надання платних соціальних послуг «Стаціонарний догляд», «Догляд вдома», «Соціальне перевезення», «Організація денної зайнятості, дозвілля».

Фото без опису

     Також депутати розглянули та затвердили Статути 19 навчальних закладів, які знаходяться на території Чорнобаївської територіальної громади, ряд майнових та земельних питань, а також прийняли рішення направити звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та НКРЕКП щодо неприпустимості зростання цін на електроенергію, природний газ та інших житлово-комунальних тарифів для населення.

Фото без опису

    Всі питання порядку денного було розглянуто та прийнято відповідні рішення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь