A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 15.02.2021 08:24
Кількість переглядів: 376

     Фото без опису

        Щорічно 15 лютого в Україні відзначають День вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Ця пам’ятна дата приурочена виведенню радянських військ з Афганістану у 1989 році.

 

         Сьогодні ми в глибокій шанобі схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто загинув та з гордістю дивимося в очі тим, хто повернувся.

Після найжорстокішої в історії Другої світової війни українські військові брали участь у розв’язанні локальних конфліктів у різних “гарячих” точках світу, де виконання обов’язку стало подвигом.

     Афганістан став найбільш болючою сторінкою серед них. За 10 років десятки тисяч українців пройшли через справжнє пекло. Тисячі загиблих, десятки тисяч постраждалих і величезна трагедія для всього світу. Ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів, що виконували непросту місію миротворців, чим заслужили визнання і вдячність не лише своїх співвітчизників, а й інших народів. Ризикуючи найдорожчим – своїм життям, воїни-інтернаціоналісти з честю виконали присягу, дану Батьківщині, і стали гідним прикладом людської відданості, героїзму та мужності.

         Серед ветеранів бойових дій в Афганістані є й ті, хто обороняв нашу державу на сході України, хто став на захист її територіальної цілісності і суверенітету.

    Дякую всім нашим воїнам, хто живе поруч, за мужність, незламний дух і готовність стати на захист свободи та справедливості! Хай затишок, добро й пошана оточують та супроводжують вас! Наснаги, щастя, радості, успіхів у праці на благо родини, Чорнобаївської громади та рідної України!   

 

                  Селищний голова                                        

                                       Сергій ЛЮБИВИЙ

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь