A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Виїзний прийом громадян в селах Богодухівка та Красенівка.

Дата: 22.03.2021 15:20
Кількість переглядів: 1108

           З метою поглибленого вивчення та вирішення існуючих проблем , покращення роботи об’єктів інфраструктури, надання консультативної допомоги населенню  19 березня  селищний голова Сергій Любивий та заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторія Кикоть провели виїзний прийом громадян в селах Богодухівка та  Красенівка.

       Під час прийому  піднімалося  питання щодо умов та порядку отримання земельної ділянки згідно чинного законодавства у приватну власність.

          По закінченні прийому селищний голова та заступник ознайомились  із роботою закладів соціальної сфери, що розташовані на території сіл. Зокрема,  селищний голова разом із старостою села Богодухівка Юрієм Дробницьким  відвідали відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Комунальної установи «Центру надання соціальних послуг Чорнобаївської селищної ради», де зустрілись із завідуючою закладу Валентиною Науменко та ознайомились  із роботою закладу. Крім того, було оглянуто умови проживання  та обговорено якість харчування проживаючих у відділені людей похилого віку.  Селищний  голова відмітив,  що в закладі  створені належні умови для проживання.

Фото без опису       

       Відбулася зустріч із завідуючим Богодухівською сільською лікарською амбулаторією Валерієм Грошевим та медичним персоналом. Було обговорено ряд важливих та актуальних  питань. Зокрема, стосовно  переведення в нове приміщення лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини по вул. Центральній, 66 А, в с. Богодухівка, яке будується в рамках програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Фото без опису

Фото без опису    

         Заступником  селищного голови Вікторією Кикоть разом з начальником відділу культури, молоді та спорту Чорнобаївської селищної ради Анною Купчин  було проведено робочу зустріч з працівниками закладів культури села Красенівка щодо підготовки до відзначення 150-ї річниці від Дня народження І.М. Піддубного

Фото без опису      

      За результатами розгляду актуальних питань селищним головою та  заступником голови було дано доручення відповідним виконавчим органам селищної ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь