Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

З робочим візитом секретар селищної ради Анатолій Чупрун відвідав село Лукашівка

Дата: 29.03.2021 12:45
Кількість переглядів: 846

      26 березня  секретар селищної ради Анатолій Чупрун відвідав село Лукашівка з метою ознайомлення  з проблемними питаннями, що турбують  місцевих жителів та сприяння у їх вирішенні.   

Фото без опису

    Разом із старостою села Миколою Ратушним було обговорено ряд важливих питань, що стосуються житлово-комунальних проблем села.

    А саме, впорядкування мережі вуличного освітлення. Енергетиком господарської групи відділу  житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування, комунальної власності, охорони довкілля та земельних відносин Чорнобаївської селищної ради Юрієм  Брагою було  проведено інвентаризацію мережі вуличного освітлення  в селах Лукашівка та Григорівка.

    Секретар селищної ради зустрівся з завідуючою Лукашівської лікарської амбулаторії   Оленою Колотій, де ознайомивсь із роботою  закладу та перевірив наявність засобів першої необхідності.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь