A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Помірні дощі та періодичне тепло: прогноз на тиждень

Дата: 20.04.2021 09:03
Кількість переглядів: 614

            Розпочався Вербний тиждень, який зазвичай на Черкащині буває холодним. Так і в цьому році – останніми днями дещо похолодало. Температура знизилася на 2-3º: середньодобова до 7-8º тепла, вдень не вище 10-14º, вночі лише 1-3º тепла. На висоті 2 см від поверхні ґрунту відмічалися заморозки 0-2º, а минулої ночі у Золотоноші зареєстровано 5º морозу. По області пройшли нерівномірні зливові дощі, кількістю 3-23 мм. Верхній шар ґрунту добре зволожений, температура на глибині 10 см +8+9º, що дозволяє продовжити сівбу ярих зернових та городніх культур. Температура води у річках +7+9º.

             На Черкащині домінує циклонічний характер погоди. Завтра очікується вплив чергового південного циклону. Найбільша кількість дощу прогнозується у Запорізькій, Херсонській, Дніпропетровській, Харківській, Луганській та Донецькій областях.

          На Черкащині найбільш суттєві дощі можливі у південних та східних районах, вони будуть короткочасними, місцями з грозами та поривчастим вітром. При цьому, температурний фон суттєво не зміниться: вночі +2..+4º, вдень +12..+14º.

         Всередині тижня антициклон зумовить більше сонця та тепла. Вітри зміняться на південні, температура дещо підвищиться: вночі +4..+9º, вдень +13..+18º. Суттєві опади малоймовірні.

               Тобто, щонайменше тиждень розраховувати на інтенсивне наростання тепла не варто, періодично випадатимуть дощі, але й без заморозків.

https://dzvin.media/news/pomirni-doshhi-ta-periodychne-teplo-prognoz-na-tyzhden/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь