A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Черкаській області Віктор Ткаченко провів превентивні заходи у господарствах аграрного сектору.

Дата: 06.05.2021 10:06
Кількість переглядів: 577

       Головний державний інспектор відділу нагляду в АПК та СКС Управління Держпраці у Черкаській області Віктор Ткаченко  провів превентивні заходи у господарствах аграрного сектору.

Фото без опису

            Під час спілкування з працівниками Товариств з обмеженою відповідальністю «Богодухівка»,  фахівець проаналізував стан виробничого травматизму у галузі сільського господарства, наголосив на заходах з його попередження. 

   Працівники товариств отримали консультації з актуальних питань дотримання вимог Правил дорожнього руху під час руху техніки дорогами загального користування, а також під час виконання робіт у полі, забезпечення працівників спецодягом, спецвзуттям та іншими засобами індивідуального захисту, належного укладання трудового договору тощо.

Фото без опису

     Увагу керівництва і працівників агропідприємств акцентовано на питаннях дотримання вимог законодавства під час внесення мінеральних добрив, пестицидів та агрохімікатів. Як відзначив Віктор Ткаченко, обов’язковим є проведення передрейсових медичних оглядів механізаторів та водіїв, проведення навчання і перевірки знань з охорони праці працівників, що виконують роботи підвищеної небезпеки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь