Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

 Шановні ветерани! Дорогі жителі Чорнобаївської територіальної громади!

Дата: 07.05.2021 16:00
Кількість переглядів: 679

         Шановні ветерани! Дорогі жителі Чорнобаївської

територіальної громади!

           Прийміть щирі вітання з нагоди Дня пам'яті і примирення та Дня  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

Фото без опису

        В ці славні дні ми згадуємо подвиги рідних, близьких, знайомих ветеранів, учасників війни та всіх, хто стояв на захисті нашого з вами майбутнього.

        9 травня – день беззаперечної перемоги, день вічної і незгасної пам'яті. Цього дня ми в скорботі схиляємо голови перед тими, хто віддав життя за українську землю в боях, хто після перемоги помер від ран… Цього дня ми славимо тих, хто пережив роки окупації, пекло концтаборів, хто день за днем наближав перемогу, хто віддано працював в тилу.

Фото без опису

          Сьогодні з гордістю називаю учасників бойових дій Другої світової війни та в'язня концтабору, що проживають в Чорнобаївській громаді. Це Захаров Володимир Петрович, Кривуненко Семен Антонович, Кривошея Варвара Федорівна, Руденко Володимир Кузьмович, Соломка Євдокія Миколаївна, Симоненко Андрій Іванович, Лазірська Ганна Харитонівна. Ці імена надихають своєю відвагою, жертовністю, вірою в те, що українці обов'язково переможуть.

Фото без опису

     Ваша щира любов до рідного краю, пам’ять про славетні бойові подвиги, витривалість і сила духу в тяжкі воєнні роки, назавжди залишаться у серцях нащадків  зразком справжнього патріотизму та благородства.  Ви є і завжди будете яскравим прикладом для молодих поколінь у творенні мирного сьогодення, любові та звитяжної праці на благо Батьківщини.

Фото без опису

         Дорогі ветерани Другої світової війни, учасники бойових дій, трудівники тилу, діти війни! Шановна громадо! Напередодні цього світлого Дня перемоги бажаю вам і вашим родинам міцного здоров'я, щастя, благополуччя, невичерпної віри, ясного і мирного неба над головою!

З повагою – селищний голова

 Сергій Любивий


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь