Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники та ветерани закладів охорони здоров’я!

Дата: 18.06.2021 14:10
Кількість переглядів: 569

       Шановні працівники та ветерани закладів охорони здоров’я!

        З нагоди Вашого професійного свята - Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь.

Фото без опису

      Приємно усвідомлювати, що медичні заклади, такі як: КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня», КНП «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги», Лівобережна станція екстреної швидкої медичної допомоги, 11 амбулаторій, а також 32 фельдшерсько-акушерських та фельдшерських пункт,  навіть, в непростих умовах сьогодення, намагаються працювати якісно, не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, впроваджувати нові методики лікування й профілактики захворювань.

      Одне з найголовніших досягнень медиків в складний сучасний період - це збереження амбулаторних медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу, тобто основ охорони здоров’я, як галузі. Це заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки. Роль медичного працівника в українському суспільстві завжди буде надважливою. Кожен розуміє: здоров’я суспільства залежить від професіоналізму медиків,  їх порядності і душевної чуйності.

      Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, молодші медичні сестри, сімейні лікарі, фармацевти, всі працівники закладів охорони здоров’я!

       Від усього серця вітаю Вас з професійним святом! Бажаю міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

      Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю, а клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь