Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Шановні працівники та ветерани закладів охорони здоров’я!

Дата: 18.06.2021 14:10
Кількість переглядів: 559

       Шановні працівники та ветерани закладів охорони здоров’я!

        З нагоди Вашого професійного свята - Дня медичного працівника, прийміть сердечну подяку за Вашу віддану працю, безмежне милосердя, професійність, високу моральність та лікарську честь.

Фото без опису

      Приємно усвідомлювати, що медичні заклади, такі як: КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня», КНП «Чорнобаївський центр первинної медико-санітарної допомоги», Лівобережна станція екстреної швидкої медичної допомоги, 11 амбулаторій, а також 32 фельдшерсько-акушерських та фельдшерських пункт,  навіть, в непростих умовах сьогодення, намагаються працювати якісно, не знижувати обсягів і якості медичної допомоги, впроваджувати нові методики лікування й профілактики захворювань.

      Одне з найголовніших досягнень медиків в складний сучасний період - це збереження амбулаторних медичних закладів, їхнього кадрового потенціалу, тобто основ охорони здоров’я, як галузі. Це заслуга кожного лікаря, медичної сестри, санітарки. Роль медичного працівника в українському суспільстві завжди буде надважливою. Кожен розуміє: здоров’я суспільства залежить від професіоналізму медиків,  їх порядності і душевної чуйності.

      Шановні лікарі, фельдшери, медичні сестри, молодші медичні сестри, сімейні лікарі, фармацевти, всі працівники закладів охорони здоров’я!

       Від усього серця вітаю Вас з професійним святом! Бажаю міцного здоров’я, успіхів, наснаги, достатку та доброго настрою.

      Нехай усе хороше, зроблене з душею та натхненням, повертається до Вас сторицею! Нехай кожна мить життя радує своєю неповторністю, а клятва Гіппократа ніколи не буде обтяжливим обов’язком, а лише приємною місією!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь