A A A K K K
для людей із порушенням зору
Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Чорнобаївський районний сектор УДМС України в Черкаській області інформує

Дата: 24.06.2021 10:01
Кількість переглядів: 879

Перевірка стану оформлення документів

    Чорнобаївський районний сектор УДМС України в Черкаській області інформує, що перевірити стан оформлення біометричних документів можливо на офіційному веб-сайті ДМС України за допомогою сервісу «Перевірка стану оформлення документів».  Алгоритм перевірки стану оформлення документа наступний: потрібно обрати тип документа, стан виготовлення якого потрібно перевірити (паспорт громадянина України в формі картки, паспорт громадянина України для виїзду за кордон та інші).Результатом пошуку буде виведення на сторінці після введення серії та номера документа підтвердження капчі на натискання кнопки «Пошук» (сторінка при цьому перезавантажиться). Серія паспорта у формі книжечки вводиться великими українськими літерами, свідоцтво про народження – як зазначено у самому документі.

Статуси оформлення документів:

  • Інформації не знайдено;

  • Документ прийнято/дата/. Здійснюється перевірка даних;

  • Дозвіл на персоналізацію паспорта надано /дата/;

  • Дані відправлено до центра персоналізації /дата/;

  • Документ персоналізовано та відправлено до Міграційної служби /дата/;

  • Документ доставлений до підрозділу міграційної служби/дата/ та може бути отриманий заявником;

  • Документ доставлений до підрозділу міграційної служби /дата/ для подальшої передачі до ЦНАП /центру обслуговування «Паспортний сервіс»/дата/ та готовий для видачі;

  • Під час персоналізації документа ДП «Поліграфічний комбінат» Україна» виявлено помилку в наборі даних/дата/. Вам необхідно особисто звернутись за місцем подачі заяви-анкети.

     Перевірку стану можна здійснювати лише наступного дня після подання заяви до територіального підрозділу ДМС. У разі якщо протягом 48 годин з моменту подання заяви на оформлення інформація про документ відсутня у сервісі (статус «Інформації не знайдено»), заявникові варто звернутись до територіального підрозділу ДМС/ ЦНАП/центру обслуговування «Паспортний сервіс», до якого подавалися документи.

     База даних, за якою здійснюється перевірка стану оформлення документів на сайті, оновлюється 4 рази на добу, внаслідок чого можлива затримка у відображенні даних. Для розгляду питання щодо некоректно відображеного стану виготовлення паспорта, прохання звертатись до відповідного територіального органу із зазначенням своїх контактних даних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь