Чорнобаївська територіальна громада
Черкаська область, Золотоніський район

Літній відпочинок в таборі ТОВ "Еліна плюс"

Дата: 07.07.2021 14:19
Кількість переглядів: 477

          Здійснюється підбір та направлення 3 дітей (7-17 років)  пільгових категорій на літній відпочинок до табору ТОВ „Еліна плюс“ (дитячий заклад оздоровлення та відпочинку „Северянін“). Дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Северянін», який розташований в мальовничому куточку смт Кирилівка, Запорізька обл., Якимівський р-н., запрошує дітей весело та цікаво провести літні канікули. В програмі заїзду спортивні змагання, конкурси, туристичні походи, інтелектуальні турніри, традиційні вогнища, яскраві карнавали, веселі концерти, дискотеки, танцювальні вечори.

Фото без опису

        Дата заїзду: 20.07.2021 – 09.08.2021 року.

 

        Порядок надання путівок для оздоровлення та відпочинку:

    Безоплатні путівки надаються для дітей-сиріт; дітей, позбавлених батьківського піклування; дітей осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до пункту 19 частини першої статті 6 Закону України Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту; дітей, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичних операцій, дітей, які зареєстровані як внутрішньо переміщені особи та фактично проживають на території Черкаської області; рідних дітей батьків-вихователів або прийомних батьків, які проживають в одному дитячому будинку сімейного типу або в одній прийомній сім’ї; дітей, взятими на облік службами у справах дітей як такі, що перебувають у складних життєвих обставинах; дітей з інвалідністю; дітей, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи; дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф; дітей з багатодітних сімей; дітей з малозабезпечених сімей; дітей, батьки яких загинули від нещасного випадку на виробництві або під час виконання службових обов’язків, у тому числі діти журналістів, які загинули під час виконання службових обов’язків.

Фото без опису

      З питань отримання путівок звертатись у відділ культури, молоді та спорту Чорнобаївської селищної ради за адресою: смт Чорнобай вул. Центральна, 156.  Телефон: 068 043 0600.

       Прийом заяв та документів для направлення на оздоровлення до дитячого закладу оздоровлення здійснюється постійно.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь